Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a férfiak többsége?
39 folyt
"Bulikba de ott esélytelen,bárokban is néha,meg társkeresőn."
Na igen, a bulik, bárok nem igazán alkalmasak komoly párkeresésre, mert ott túl sok a kötetlenség.
A társkereső lehet jó, de nem hinném, hogy 20 évesen feltétlenül ez a forma a legcélravezetőbb.
39
36/Nő voltam
A kishúgom lennél, ezeket tudnám mondani neked. :)
idősebb vagyok, nem csak dugni akarok, nem lépek le 1 hét múlva és nem vagyok meleg
beszélgethetünk, elmehetünk kávézni
34, mert szerinted ő mit csinál rosszul? Hol a hiba? Annyit látok, hogy talán nem a legjobb helyeken keres.
A kérdező egy 20 éves nő/lány. Egy "mai" - ez fontos! Az eggyel korábbi generiáció huszonéves férfijai sem a komoly kapcsolatra vágyásukról és alkalmasságukról, az érettségükről voltak híresek. Talán az X generációsok még igen. De a mostaniak... Nem kell ahhoz neki problémásnak lennie, hogy ne találjon közöttük megfelelőt. Ez a tömeg, főleg a "csak dugni akar,1 hét múlva lelép". Azt is írja, hogy "messze él" - ez nem mindig, de legtöbbször azoktól szokott jönni, akik nem budapestiek. Na, a mai vidéki huszonéves fiúk aztán végképp nem jó kapcsolat-alapanyagok. (39 tippre budapesti vagy valamelyik jobb nagyvárosi fiatalokat tanít.) Lehet mondani, hogy van, akinek ezek ellenére is sikerült, de nem figyelmen kívül hagyható a szerencse szerepe - végül is a lottón nyerni is szokott sikerülni néhányaknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!