Miért hiszi azt a férfiak többsége ,hogy a barátnője /felesege azt a szerepet tölti be a háztartásban mint anno az anyja mikor mèg gyerek volt?
Nincs megszabva semmi, nyugodtan lehet hülyének lenni.
Mint már említettem, a kérdésed ostobaság, valótlanságot állít, általánosít.
Hatos, te még rosszabb vagy, mint a kérdező. Te megpróbálod megmagyarázni, hogy miért vagy ostoba.
Egyrészt teljesen másról beszélsz, mint a feltett kérdés.
A kérdező nem a férfi-nő kapcsolat történelmi aspektusaira volt kíváncsi, a kérdése határozottan és egyértelműen a jelenlegi férfiakra vonatkozik ÁLTALÁNOSSÁGBAN, teljesen értelmetlen idekeverni a középkori viszonyokat.
Másrészt azonnal, zsigerből személyeskedsz és sértegetsz holott erre semmi szükség nem lenne, ha érdemi mondanivalód lenne.
Nem tudom feltűnt-e, de te sértegetsz folyamatosan. Biztos nem neked kéne azt a tükröt megkeresni?
Ja, értem, neked szabad.
Nem sértegetéssel kezdtem, csupán próbáltam reflektálni a kérdés egyéb értelmezésére. Hogy ebből személyes vita alakult ki közöttünk, abban talán nem én vagyok a hibás.
"Hatos, te még rosszabb vagy, mint a kérdező. Te megpróbálod megmagyarázni, hogy miért vagy ostoba." Mea maxima culpa, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!