Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt a férfiak...

Miért hiszi azt a férfiak többsége ,hogy a barátnője /felesege azt a szerepet tölti be a háztartásban mint anno az anyja mikor mèg gyerek volt?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki is felháborodik , nyilván tisztelet a kivételnek .De a legtöbb férfi azt hiszi ,ha az anyja anno minden feladatot egyedül csinált (háztartás stb )és neki csak a fekvés volt a dolga ,akkor ezt várja el később a feleségétől is….
2023. okt. 13. 17:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%

"Ahogyan arról sem ártana olvasgatnod egy keveset"

"De mivel a hozzád hasonlóak hiányt szenvednek"

"de hiába is magyarázom"

Nyilván megint csak én vagyok az alulművelt alsóbbrendű proli, amiért ezeket sértő és lekezelő megnyilvánulásként értelmezem, nem pedig fennkölt bókoknak, aminek te - minden bizonnyal - szántad. Igen, igazad van, mea maxima culpa, amiért ezeket sértőnek vélem.

Továbbá azért is elnézést kérek, amiért a kérdező általánosításán fennakadtam, ahogy elnézem, szerinted ez teljesen helytálló, nincs vele semmi baj, sőt, tán ez a követendő példa is - ahogy azt te is teszed a "hozzád hasonló"-zással.

De akkor feltételezem, hogy a "legtöbb kérdező ostoba" és a "legtöbb, hozzád hasonló válaszoló csak kötekedni jár ide" kifejezésekben sem fogsz semmi kivetnivalót találni.

2023. okt. 14. 09:03
 12/24 A kérdező kommentje:

Uristen -én direkt oda írtam-Hogy tisztelet a kivételnek!!!Magyarul szó sincs általánositásról!!Itt te vagy az aki kötekedik senki más !!Ha nem

tetszik a kérdés amit kiírtam akkor nem kötekedni kell itt hanem tovább lapozni egy másik kérdésre!Mindenkinek jogában áll olyan kérdést feltenni amilyet szeretne!!

2023. okt. 14. 09:20
 13/24 A kérdező kommentje:
Ès kedves 6-os válaszoló,köszönöm a kommentjeidet,ilyenkor visszatér mèg a hitem ,hogy vannak mèg értelmes férfiak is a világon …..
2023. okt. 14. 09:23
 14/24 anonim ***** válasza:
50%

Zsák a foltját. :)

Kérdező, csak tisztánlátás végett:

Ha valaki azt mondaná neked, "minden nő ostoba, tisztelet a kivételnek" azt sértőnek éreznéd? Mondjuk nem magadra nézve, mert magát mindig mindenki kivételnek tekinti. Általában, a női nemre vonatkozóan. Én igen, mert egy ilyen kijelentés azt feltételezi, hogy a többségre igaz az elhangzó állítás - márpedig ez nem más mint az általánosítás definíciója.

2023. okt. 14. 09:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Felesleges is általánosítani esetedben, mivel az ostobaság ékes példáját nem vagy rest képviselni és hirdetni.
2023. okt. 14. 09:34
 16/24 anonim ***** válasza:
36%

És meg is érkeztünk oda, ahol rájössz hogy nincs igazad, de ahelyett hogy beismernéd, inkább a személyeskedést választod.

Örökzöld módszer, csak gratulálni tudok hozzá.

2023. okt. 14. 10:15
 17/24 anonim ***** válasza:
Minek sakkozzak egy galambbal, aki a bábukat felrugdossa, az asztalra piszkít, és kijelenti, hogy sakk-matt?
2023. okt. 14. 21:33
 18/24 anonim ***** válasza:
Hogy megmutasd, tudsz sakkozni, nem csak a pofád nagy.
2023. okt. 14. 21:49
 19/24 anonim ***** válasza:
Ezek szerint számodra a sakk a bábuk felrugdosását és a táblára piszkítást jelenti. Számomra nem.
2023. okt. 14. 22:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Egyelőre egy hangos hülyegyereknek tűnsz, aki azt kiabálja hogy tud sakkozni, de csak annyira futja tőle, hogy sértegeti a sólymot.
2023. okt. 14. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!