Anyukák, ti hogy bírjátok gyerek mellett a háztartást?
Ahogy esik úgy puffan!
Franc se fog emiatt tovább fent maradni vagy hamarabb kelni!
Megoldjuk. Ebédre menüzünk, gyerekeknek menza, férjemnek a munkahelyén van saját étterem, nekem kifőzde. Így nem kell főzni, és takarítani sem utána. Alapdolgokat megcsinálok hétköznap, nem időigényesebb dolgokat meg gépesítettük annyira a házat, hogy minél gyorsabb legyen. Igazából nem is koszoljuk nagyon a lakást hézköznap. Vacsorát vagy hideg vacsi, vagy rendelünk, vagy pár perces történet.
Csak az esik zokon, hogy hétvégére sokminden marad de a férjem és én is csináljuk, haladunk.
Úgy,hogy lecarom. Ami kész van,az kész van. A többi meg marad. Folyamatos műszakban dolgozunk a férjemmel, plusz van egy lányunk. 7 éves, autista. Nem mindig lehet tőle takarítgatni,főzni....
Kaját hétköznap vesszük egy kifőzdében/kis étkezdében. Hétvégén, ha épp itthon vagyok, főzök. Ha nem, akkor nem. Megoldják a férjem és a lányom. Nem halnak éhen.
Máshogy ezt nem lehet sajnos.
A férjem is besegít. Mos, mosogat, porszívózik, kitereget, beszedi a ruhát. Amit kell,megszereli.
Mindig lenne mit csinálni,de pihenni is kell. Én elengedtem a háztartást. A lányommal állandóan lent kell lennünk játszótéren, mert hatalmas a mozgásigénye.
2 hete vettem egy könyvet,még nem volt időm kinyitni. Ennyit erről.
Minden munkát megosztunk,mindig van mit enni,mindig van tiszta ruha. Takarítunk,ahogy bírunk. Kb így. De nem halok bele,ha este nem mosogatok el,csak reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!