Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt a férfiak...

Miért hiszi azt a férfiak többsége ,hogy a barátnője /felesege azt a szerepet tölti be a háztartásban mint anno az anyja mikor mèg gyerek volt?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki is felháborodik , nyilván tisztelet a kivételnek .De a legtöbb férfi azt hiszi ,ha az anyja anno minden feladatot egyedül csinált (háztartás stb )és neki csak a fekvés volt a dolga ,akkor ezt várja el később a feleségétől is….
2023. okt. 13. 17:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én állítottam olyan tényeket, amik nem a személyeskedéssel kapcsolatosak, és nem láttam részedről olyan magatartást, hogy te azokkal egyáltalán tisztában lennél, csak ugye számodra így egyszerűbb, mert ahhoz nem kell gondolkozni. Elég öntelt és buta dolognak tartom, hogy ezek után is feljebbvalónak érzed magad, de ugye neked is csak egy életed van, tedd hát bátran. Aki pedig másképp gondolja mint őfelséged, az biztosan egy hangos hülyegyerek, véletlenül sem egy nálad okosabb ember. Egyébként ha gondolod, küldd át privátban a chess.com-os elérhetőséged, szívesen játszanék veled a szó szerinti sakkban is.:D
2023. okt. 14. 23:18
 22/24 anonim ***** válasza:

És közben senki sem válaszolt az igazi kérdésre.. :D

Kedves Kérdező! Szerintem nagyon számít az is, hogy a ma már felnőtt férfi mit hoz magával otthonról, mennyire szolgálta ki az anyja, milyen viselkedést látott az apjától. Ha gyerekként azt tapasztalta, hogy az apja szerepe csupán annyi, hogy dolgozzon a munkahelyén és eltartsa a családot, valószínűleg felnőtt korában eszébe sem fog jutni, hogy a barátnőjének/feleségének jól esne, ha képes lenne magát ellátni, netán házimunkát végezni. Nyilván ez fordított esetben is igaz. Szerintem a probléma gyökere a régi felfogásmód, miszerint a férj látástól vakulásig dolgozik a gazdaságban, a feleségnek pedig kutyakötelessége őt és a gyerekeket kiszolgálni, a ház körüli teendőket végezni.

Szerintem a mai világban "felvilágosultabbnak" kellene lennünk, de még mindig nem tudunk elszakadni igazán ezektől a mintáktól.

2023. okt. 19. 19:51
 23/24 A kérdező kommentje:
Utolsó és mi van akkor ha a családot se tartja el a férfi ?olyankor mi a dolga ?
2023. okt. 27. 18:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Hirtelen csak annyi ugrott be, hogy "megváltozni de nagyon gyorsan".. Sajnos erre a kérdésre már nem nagyon tudok válaszolni, nem tudom, mit gondol olyankor az illető. Szerintem semmiképpen sem egészséges gondolkodásmód, egy értelmes felnőtt ember fel tudja mérni, hogy a párja nem robot, akit irányíthat, neki is tennie kell a kapcsolatért..
2023. okt. 27. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!