Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz 40 felett független férfiként ismerkedni?
40 felett már jelentősen korlátozottak az ember lehetőségei. Ettől függetlenül nem reménytelen, de láthatod itt is, ha meghallják a nők, hogy 40 feletti férfi, akkor a nagyapjuk jut eszükbe. Közben a 40 feletti nők valóban sokan megpróbálnak korban visszafele választani.
Érdemesebb élőben ismerkedni akár rendezvényeken, ismerősök ismerősei között, stb., mert ott nem lesz a homlokodra írva, hogy mennyi idős vagy. Ha tetszel tetszel, ha nem nem, de nem fog azon rugózni egyetlen nő sem, hogy mi van a korodhoz írva. Még olyan nő is akad, akinek még vonzóbb is, ha 40 felettiként fiatalosabb a férfi, mint a valódi kora.
Biztosan változott a világ. Én is társkeresőn ismertem meg a párom, és sokakat bíztatok is erre, hogy próbálják ki, de amiket mesélnek, hát én is elbizonytalanodom.
Egyébként kétségtelen, hogy ebben a korban már nehéz olyat találni, aki normális, mert mind párban vannak. Esetleg az elváltak közt lehet némelyik normális, de ott meg nehezítő tényező a gyerek. (Ha nincs gyerek az még nagyobb baj.)
Meg ennyi idősen már az ember nem nagyon változik, igények meg vannak bőven.
Ahogy az egyik humorista mondta, 16 évesen kb. annyi a kritérium, hogy ne legyen a rokonod, ennyi idősen azért jóval hosszabb a lista. A külsőn túl azért ott van az egzisztencia, lakás, kocsi. Nekem pl. van lakásom, autóm, jó állásom, csak olyannal állnék össze, akinek szintén ezek megvannak. Pluszban még az is igaz, hogy egy negyvenes nő még elég jól tartja magát, a 40-es férfiak meg eléggé le vannak pusztulva. Tisztelet a kivételnek. Szóval egy 40 éves nő inkább fiatalabbal ismerkedne, ez is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!