Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezelnétek ezt a kudarcot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelnétek ezt a kudarcot?

Figyelt kérdés

Körülöttem mindenki házas 25-28 évesek, én örülök ha van egy randim, mellesleg szűz vagyok.

Nincsenek igazi barátaim akikkkel megbeszélhetném a problémáimat, se családom.

Most munkám sincsen, mindenki senior meg manager az ismerőseim közül én meg örülök ha behívnak egy állásinterjúra is.

27 éves nő vagyok de semmit nem értem el az életben, sokmindennel próbálkoztam de semmi sem sikerül, egy párkapcsolat se

okt. 27. 16:11
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
#20 hogy lett kapcsolatod?
nov. 10. 19:02
 22/29 anonim ***** válasza:
58%

17:24-es vagyok

Hát, egy munkahelyi barátság fordult át egy szerelmi ügybe, amiben jó későn ugyan, de elvesztettem a szüzességem. Nem bántam meg, hogy vártam. Egy másik, későbbi, szakmai tanfolyamon elindult barátságom pedig egy öt évig tartó élettársi kapcsolatba.

Persze ehhez kellett két dolog:

-ne féljek a másik nem tagjaitól, de ne is utasítsak el semmit lehetséges kimenetelt,

-tudjak a másik nem tagjaival "csak" barátkozni, előzetes szándékok nélkül.

nov. 10. 19:08
 23/29 anonim ***** válasza:
76%
Emberek közé kell menni, ez a titka.
nov. 10. 19:10
 24/29 anonim ***** válasza:
25%
Kimész külföldre melózni, és felszedsz egy helyi chadet
nov. 11. 20:15
 25/29 anonim válasza:
0%
Mondjuk kezdetnek visszaírhatnál!
nov. 11. 21:34
 26/29 anonim ***** válasza:

Sokan nem értek el kimagasló sikereket, és mégis elégedettek.

Nekem vezető pozícióm, nem vagyok gazdag, van egy nagyon rossz gyerekem, egy nárci férjem.

De elvagyok.

Nem mindenki manager, hidd el.

Tesóm 3 műszakban dolgozik és boldog.

Pedig nincs saját házuk.

nov. 29. 17:23
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem nincs* vezető pozícióm ***
nov. 29. 17:24
 28/29 anonim ***** válasza:

"Tesóm 3 műszakban dolgozik és boldog.

Pedig nincs saját házuk."

Én mindig mondom, hogy a boldogság hozzáállás kérdése.

nov. 29. 17:31
 29/29 anonim ***** válasza:

A helyedben elmennék egy szakemberhez és elkezdenék dolgozni azon hogy hogyan fogom ezt fel és hogyan kezelem, illetve az emberi kapcsolataimon általánosságban.

A leírtak alapján akár ugyanaz a személy is lehetnénk (kor, nem, kapcsolati státusz), viszont én nem fogom fel a helyzetet rosszul. Az talán különbség, hogy számomra a barátaim nagyon fontosak, sok energiát tettem bele hogy megtaláljam őket és fenntartsak a kapcsolatokat, amiket szerettem volna. A barátaim nekem nem házas emberek, hanem szingli vagy hasonlóan nem nagyon megállapodott emberek, emiatt nem érzem magam kívülállónak, vagy kevesebbnek, azonos dolgokon mennek keresztül mint én, nem érzem hogy kevesebb lennék náluk.

Nem irigylem a házasokat, mert tudom, hogy a többségük nem számomra ideális kapcsolatban él, én nem lennék úgy boldog. Remélem egyszer megtalálom majd azt akivel, azt kapom amit megérdemlek, emiatt randizgatok, de inkább legyek szingli mint olyannal, akivel nem érzem jól magam, nem fejlődök, nem épít engem a vele való kapcsolat. Nem irigylem a szuperkarriereket sem, mert tudom, hogy mi van mögöttük (miket kell megtenni, hogyan kell átlépni embereken hogy megmászd a ranglétrát). Én a számomra ideális munkát választottam.

Addig is keresem a dolgokat amiket ki szeretnék próbálni, átélni, mik feltöltenek és amik boldoggá tesznek. Én ezt javaslom neked is, mert sajnos ez nem mindenkinél ugyanaz, emiatt kár másokhoz hasonlítgatni magad.

nov. 30. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!