Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alfa hímek! Ti hogyan kezelnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alfa hímek! Ti hogyan kezelnétek le ilyen női shit-teszteket?

Figyelt kérdés

Shit teszt tudjátok az, amikor a nő bekóstol és arra kíváncsi ösztönösen, hogy egy igazi alfa domináns férfival vagy egy puhapötssel van-e dolga. Egy igazi alfa hím le tudja kezelni az ilyen teszteket, míg egy lúzer az ég mint a Reichstag. Akkor igazán ütős, amikor egy szórakozóhelyen vagy társaság előtt mondja, és vagy rajtad röhögnek, hogy beégtél vagy ha frappánsan le tudod kezelni, a csajon röhög a társaság. Ezekre a tesztekre ti mit reagálnátok?

-Vazelinnel kened a hajad, hogy ilyen fényes?

-Még mindig albérletben laksz?

-Ez most a csajozószöveged?

-Te most ismerkedni jöttél ide?

-Ez az autó olyan ratyin néz ki, miért ilyet vettél?

-Van barátom. (Holott nincs is barátja, csak tesztel hogy befosol-e)

-Túl idős vagy.

-Bocs, de nem dugom törpékkel.

-Miért adjam meg a számom?

-Biztos azért jársz BMW-vel, mert kicsi a farkad :D

-Jó a dumád, de ez nekem nem elég

Ezek elég beszopás gyanús kérdések, egy béta férfinak :) De egy igazi határozott férfi, ezeket csuklóból tudja kezelni elvileg. Alfa hímek, sikeres férfiak, nőcsábász mesterek, ti miket válaszolnátok ezekre? Most itt tényleg az olyan férfiakat kérdezem, akik nem csak itt sztárok, hanem azért a valóságban is láttak már női nemi szervet a családtagjaién kívül, és hát azért egy jó pár varratot be is tömtek a nőkön ;) És nyilván nem okoz nekik problémát egy szórakozóhelyen, társaságban, buliban becsajozni és megfektetni egy jó nőket. Csak ilyen férfiak válaszát várom, nem a kamu gyik-es májerekét! :)

2018. dec. 20. 17:10
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
74%
Az alfahímek fellépése eleve határozott, erőt sugal, ezért olyankor a nő nem shittel. Akkor van shit, ha talál valami fogást, mert nem tudja eldönteni, hogy a pasi most önmagát adja-e vagy sem, ezért beküld tudat alatt egy shit-et. A legjobb kezelés szerintem az, ha az ember nem veszi magára, és humorosan reagál.
2018. dec. 20. 17:15
 2/56 anonim ***** válasza:
5%
Még valami: shit-et nem kell mindig felvenni. "van baràtom" - folytatod tovább a szöveget, ha úgy látod, szabad a terep. Ha a nő a testbeszédből egyértelműen mutatja, hogy bejössz neki, akkor felesleges ezen aggódni. Ez a "van barátom" egy fasság, nekem sosem ezen múltak a dolgok. Ha volt barátja akkor is randizott velem, és kiakadt, amikor dobtam.
2018. dec. 20. 17:19
 3/56 anonim ***** válasza:
89%
Atya Úristen! 😂😂😂 Követni nem tudtam ezt a sok fszsagot!
2018. dec. 20. 17:23
 4/56 Gyépésmérnök ***** válasza:
31%

-Vazelinnel kened a hajad, hogy ilyen fényes? - Igen, anyukádtól kértem kölcsön.

-Ez most a csajozószöveged? - Nem, azt az előbb mondtam a barátnődnek.

-Te most ismerkedni jöttél ide?

-Ez az autó olyan ratyin néz ki, miért ilyet vettél? - Ha nem tetszik, gyere utánam gyalog.

-Van barátom. (Holott nincs is barátja, csak tesztel hogy befosol-e) - Még csak pár perce ismerlek, de már a problémáidról beszélsz?

-Biztos azért jársz BMW-vel, mert kicsi a farkad :D - Tévedés, ez az a kocsi amiben elfér.

-Jó a dumád, de ez nekem nem elég - Megmutatom a farkam, az biztosan elég lesz.

5/56 anonim ***** válasza:
22%
Az alfahímeket az ágyban tesztelik,az erkölcsös nők.
 6/56 anonim ***** válasza:
18%

Így van, ahogy az utolsó mondja.

Aki shit-et kap, az nem alfahím.

2018. dec. 20. 17:28
 7/56 anonim ***** válasza:
65%
4! Ez kva gáz 😂😂😂
2018. dec. 20. 17:29
 8/56 anonim ***** válasza:
93%
Megint összefújta a szemetet a szél 😂
2018. dec. 20. 17:32
 9/56 anonim ***** válasza:
96%
Az alfa hímek nem gyakoriznak. :)
2018. dec. 20. 17:37
 10/56 anonim ***** válasza:
93%

" Egy igazi alfa hím le tudja kezelni az ilyen teszteket"

Legfőképpen képes leírni azt a szót, hogy alfahím.

2018. dec. 20. 17:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!