Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
Írtam erről ki korábban egy kérdést én is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Olvasd el ha gondolod. Nálunk ez elég sokszor vita tárgya. Az pedig nem számít, hogy ki a diplomás és ki a szakmunkás... Mindegyikben vannak kivételek. Fejlődésre képes vagy megrekedt a szintjén és eszébe sincs ezen javítani?
Többdiplomás vagy, mégis tökéletesen életképtelen, ha egy ilyen élethelyzetet nem tudsz egyedül, egy anonim oldal felhasználóinak véleménye nélkül kezelni.
Én nem ismerkednék vele tovább; a fizikai vonzalom önmagában édeskevés egy kapcsolathoz.
Én is szakmunkás vagyok, de azért tudok helyesen írni. És szerintem a helyesírás sokat elárul az illető intelligenciájáról.
Hol ismerted meg? Milyen idősek vagytok?
Párom még csak nem is szakmunkás, érettségiig jutott, a szakmát otthagyta a felénél - "nagyon vidéki", fontosabb volt a családnak, hogy dolgozzon.
Mégis tud helyesen írni, és szabatosan fogalmazni.
Ugyanígy egyébként volt diplomás informatikus pasim is, aki nagyon okos akart lenni, de rendszeresen használta például a degradál helyett a degenerál kifejezést (ez példa, de szó szerint minden ilyen idegen kifejezésnél tök mást használt helyette). Mikor szóltam, hogy nem pont azt fejezte ki, amit szeretett volna, akkor meg én voltam a tudálékos liba, és ne oktassam őt ki. :D
Szóval, a helyesírás, a megfelelő fogalmazás nem iskolázottság, hanem intelligencia kérdése. Mert ugye, nyelvtant tanítanak első osztálytól, nem csak egyetemen...
Mondjuk én személy szerint nem tudnék olyan pasival együtt lenni, aki egy pár mondatos üzenetet se tud leírni hiba nélkül. Ennél már csak az jobb, mikor minden mondat mögé odabiggyeszti, hogy ő amúgy diszlex, szóval ne szóljak be (true story).
Lehet ettől jó ember.
Viszont összeillőnek tartod az életeteket? El tudod képzelni a hétköznapokat együtt?
Tudtok kölcsönösen azonosulni egymás gondolkodás- és világképével?
A randikon túl és után az érdeklődési körök, célok, igények, közös programok egyeznek. Van közös metszete az életeteknek?
Ezeket gondold végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!