Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alfa hímek! Ti hogyan kezelnétek le ilyen női shit-teszteket?
Shit teszt tudjátok az, amikor a nő bekóstol és arra kíváncsi ösztönösen, hogy egy igazi alfa domináns férfival vagy egy puhapötssel van-e dolga. Egy igazi alfa hím le tudja kezelni az ilyen teszteket, míg egy lúzer az ég mint a Reichstag. Akkor igazán ütős, amikor egy szórakozóhelyen vagy társaság előtt mondja, és vagy rajtad röhögnek, hogy beégtél vagy ha frappánsan le tudod kezelni, a csajon röhög a társaság. Ezekre a tesztekre ti mit reagálnátok?
-Vazelinnel kened a hajad, hogy ilyen fényes?
-Még mindig albérletben laksz?
-Ez most a csajozószöveged?
-Te most ismerkedni jöttél ide?
-Ez az autó olyan ratyin néz ki, miért ilyet vettél?
-Van barátom. (Holott nincs is barátja, csak tesztel hogy befosol-e)
-Túl idős vagy.
-Bocs, de nem dugom törpékkel.
-Miért adjam meg a számom?
-Biztos azért jársz BMW-vel, mert kicsi a farkad :D
-Jó a dumád, de ez nekem nem elég
Ezek elég beszopás gyanús kérdések, egy béta férfinak :) De egy igazi határozott férfi, ezeket csuklóból tudja kezelni elvileg. Alfa hímek, sikeres férfiak, nőcsábász mesterek, ti miket válaszolnátok ezekre? Most itt tényleg az olyan férfiakat kérdezem, akik nem csak itt sztárok, hanem azért a valóságban is láttak már női nemi szervet a családtagjaién kívül, és hát azért egy jó pár varratot be is tömtek a nőkön ;) És nyilván nem okoz nekik problémát egy szórakozóhelyen, társaságban, buliban becsajozni és megfektetni egy jó nőket. Csak ilyen férfiak válaszát várom, nem a kamu gyik-es májerekét! :)
Nem vagyok alfahim, bar sose voltak csajozasi problemaim. En is poennal utom el az ilyeneket, paran mar irtak is, olyat is, amit en is mondtam volna. En amugy is egy kihivasnak veszem az ilyeneket, kvazi parbajra hivnak es nem szoktam felsulni.
De a lesajnalo kommented utan, inkabb nem irok. Old csak meg magadban.
42F
A bonobó is csimpánz:
Szerintem tisztázzuk mik az alfahímek!
Az alfahím az állatvilágban a falka/csorda legerősebb, legtekintélyesebb tagja, akiknek jogosultságuk van háremet is tartani. Egy csodálatos, színpompás farokkal rendelkező pávakakas például egyértelműen alfahím lesz azon társai közt, akiknek ez a genetikai adottság nem adatott meg, és a tojók őt fogják választani. Darwin is leírt egy megfigyelést más fajokról, amikor pl. két hím küzdelmét a nőstény figyelte, míg végül elvonult a győztessel. A vesztesek (kiközösítettek) a béták, akik a szexuális szelekció vesztesei, és nem adhatják tovább a génjeiket.
Az ember esetében van egy kis különbség, rendszerint az, hogy az állatvilággal szemben nálunk inkább a nők versengenek a férfiakért. Ez utóbbira Richard Dawkins egyértelmű utalást tesz Az önző génben. Mivel az ember is az állatvilágból emelkedett ki, tudjuk, hogy az ősi időkben az alfahím jelenség volt az, amivel az ősi nőknél a mérce volt. Őseink az állatokhoz hasonlóan kis csoportokban (törzsekben) éltek. A nőknek életbevágóan fontos volt, hogy az állatokhoz hasonlóan a csoport legtekintélyesebb (legerősebb, legkiemelkedőbb) tagját valasszák, hiszen az a választás egyrészt biztosítani tudta arról, hogy az alfahím életképes utódokat nemz, másrészt képes volt védelmet biztosítani számára, hiszen segítség nélkül abban a történelmi korban felfalták volna a vadállatok.
Egyesek érvelhetnek azzal, hogy ma erre már nincs szükség, mert ma már a nők is meg tudják magukat védeni, azonban az evolúciós pszichológia alapján a körülmények változtak, de az agy nem. A nők ma is az alfahímet keresik. Természetesen tagadhatod az alfahímek létezését, de egyértelműen megfigyelhető jelenség az, amikor egy férfi belép a terembe, tesz néhany dolgot és hirtelen minden szem rászegeződik: a pasik elismerését kivívja, a nők pedig csak őt akarják, neki kedveskednek, mást pedig észre sem vesznek. Bizony ez a modernkori alfahím jelenség. Az alfahímek értékét pedig az emeli fel, hogy kevesen vannak, és mint tudjuk, ami ritkább, az mindig értékesebb.
"de egyértelműen megfigyelhető jelenség az, amikor egy férfi belép a terembe, tesz néhany dolgot és hirtelen minden szem rászegeződik: a pasik elismerését kivívja, a nők pedig csak őt akarják, neki kedveskednek, mást pedig észre sem vesznek"
Hát nem tudom, rám ez pl. nem jellemző. Én - nőként - ennél jóval elfogulatlanabb vagyok, és szeretek SAJÁT MAGAM véleményt alkotni másokról, nem pedig a csoport véleményét alapul venni. Különösen, amikor a közösségi oldalak működése vagy éppen a működésének fiaskói egymás után bizonyítja be, hogy arányaiban az emberiség túlnyomó többségét a s?gghülyék alkotják.
"ahogyan az állatvilágban bizonyos hímeket nem csak előnyben, hanem kiemelkedő szerepkörben részesít a szexuális szelekció, ugyanúgy megvolt és megvan ez az embernél is"
Az ösztönvezérelt embereknél igen. De tudod, nem mindenki ösztönvezérelt. És ahhoz, hogy ne legyél az, még csak el sem kell nyomni az ösztöneidet. Csupán okosabbnak lenni náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!