Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfenyegetett a lány apja akinek udvaroltam, hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
A lánnyal egyébként jóban voltunk, de most egy hullámvölgyben van a kapcsolatunk és nem akar beszélni velem. Amikor fel akartam vele venni a kapcsolatot először a rendőrséggel fenyegetett. Később az apját küldte rám aki elkezdett velem fenyegetőzni.
Sajnos volt egy beszólásom a lánynak, amikor 1x felidegesített, tudom nem kellett volna, de kicsúszott a számon. Ezen az egy alkalmon kívül eddig teljesen udvariasan viselkedtem vele is meg az apjával is.
Azt tudni kell erről a férfiről, hogy kettős állampolgár és vállalkozó, vannak kapcsolatai valószínüleg az alvilági körökben is.
Akit szeretünk, azzal kapcsolatban nincs olyan, hogy felidegesít, ezért bántom (akár szóban is). A felidegesítés nem ok a bántalmazásra.
Szégyelld magad, és a szemük elé ne merj kerülni többet, ha nem keresnek.
Óvakodj a kettős állampolgároktól, nekik lehet 2 életük is van.
Szerintem többet ne keresd a lányt, felejtsd el. Keress új barátnőt.
"Amikor fel akartam vele venni a kapcsolatot először a rendőrséggel fenyegetett."
A lány?
Mert a cím szerint az apja...
Akkor te bántottad azt a lányt, nem kicsit, hanem úgy, hogy az már bűncselekmény is. (?) Így volt?
"Sajnos volt egy beszólásom a lánynak, amikor 1x felidegesített, tudom nem kellett volna, de kicsúszott a számon. "
Mi volt a beszólás és mivel idegesített fel ?
Azért nem kicsi beszólás lehetett, ami miatt rád uszította az apját .
Tanulj belőle, és felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!