Megfenyegettek, hogy megvernek, és most félek. Mit tegyek?
Szóval, hosszú lesz, de hátha valaki elolvassa:
Az iskolánkban van 3-4 olyan lány, akiknek az az életük, hogy másokat piszkáljanak. Ez nem is lenne idegesítő, ha nem 14-15 évesek lennének! Mindegy is. Szóval ebben az évben az egyik barátnőmet "nézték ki maguknak", mindig beszólnak neki, nem hagyják békén. Ezért a baráti körünk (5-6 fő) összefogott, hogy kitaláljunk valamit, amivel leállíthatnánk őket. De ezt valahogy kiszúrták, és már nekünk is beszólogatnak.
A mai nap folyamán teljesen elegem lett, és jól elküldtem az egyik az anyjába.(Lehet, hogy gyerekes, és nem kellett volna, de elég forrófejű vagyok néha)Utána szünetben mikor egyedül voltam, odajöttek és az egyik megfenyegetett, hogy ha még egyszer beszólok neki, meg fog verni.(A csajról tudni kell, hogy elég testes, egyáltalán nem vagyunk egy súlycsoport. Rendszeresen verekedik, zűrös ügyei vannak.) Eddig nem féltem tőlük. De akkor, mikor megfenyegetett...éreztem, hogy remeg a kezem, gyorsul a szívverésem, és alig tudtam megszólalni. Szerencsére egy osztálytársam épp ekkor ért ide, ezért kissé helyrerázódtam. Utána elmondtam mindezt a baráti körömnek. De azt nem, hogy félek. Mert ha megtudják, hogy félek, akkor ők is fognak, és ezt nem akarom. Mit tegyek, hogy ne féljek? Hogy ki tudjak állni magamért és a barátaimért? Hogy be fejezhessem ezt az egészet?! 13L
háát.. ne emberkedj akkor..
nincs erre mit mondani, ha 1vs1-ben nem tudsz vele mit csinálni, akkor máskor húzd meg magad. De ha a barátaid attól berezelnének, hogy ha te csak annyit mondasz, hogy "félsz", lehet az egész csapatnak inkább a tanárhoz kellene fordulnia, mint a száját járatnia egy olyan dologban, amiben nem elég kitartó.
Inkább maradnátok csöndbe ha gyengék, és ne sértődj meg, de gyávák vagytok.
Gondolhattátok volna hogy az ilyenek nem sakkozni, de még nem is szkanderezni hívnak majd ki titeket :)
Az más ha van egy kiállásotok testileg-lelkileg, emellet egy tudás is, és összeveritek őket ameddig csak mozognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!