Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szinte mindennap megvernek az...

Szinte mindennap megvernek az iskolában, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam szinte mindennap csak úgy odajön hozzám és elkezd pofozgatni, belémrúg, kigáncsol, megüt

Mit tegyek?

2015. jan. 13. 18:09
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
14/F
2015. jan. 13. 18:10
 2/18 anonim ***** válasza:
esetleg szolj egy gondozonak vagy az igazgatonak.. ha ezeket nem mered megtenni akkor a szuleidnek szolj! ok biztos segitenek majd!!
2015. jan. 13. 18:14
 3/18 anonim ***** válasza:
Üss vissza.
2015. jan. 13. 18:15
 4/18 A kérdező kommentje:
ha visszaütök akkor mégjobban megver
2015. jan. 13. 18:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél valami váratlan dolgot amivel kizökkentheted.

Pl kezdd el hangosan mkiabálni hogy "mi van, apád ver otthon és rajtam vezeted le a feszkót?"

Vagy öntsd le vmi rózsaszín festékkel...

Mittudomén csak tegyél olyat amire sebki sem számítana.

Igen, lehet meg fog verni ezert de nem ugyan mindegy úgyis azt teszi akár van oka akár nincs.

Lehet így abbahagyja.

Én is tűrtem anno de aztán én is léptem egy meghökkentőt: szó nélkül belerúgtam az arcába.

Leszállt rólam...

2015. jan. 13. 18:18
 6/18 Hengerelőhereverem ***** válasza:
100%
Azt ajánlom ne félj még 2 pofontól, sózz oda a tökére egy akkorát, hogy aztán élete végéig megemlegesse, ha másnap megint kemény, akkor rúgd ne üsd. Ha hagyod, hogy ezt tegye veled, akkor később még szóval is baszogatni fog, ha már a szüleidnek és a tanároknak is szóltál és folyamatosan basztatni fog, az ilyen nagyképű embreket tényleg tökön kell rúgni!
2015. jan. 13. 18:18
 7/18 A kérdező kommentje:
lehet hogy ez lenne a legjobb megoldás, de én nem szeretnék fájdalmat okozni senkinek
2015. jan. 13. 18:24
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szolj egy tanarnak! De figyelmeztesd a tanart, ha ez a fiu nem fejezi be, akkor ketsegbeesesedben drasztikus eszkozokkel fogod magad megvedeni, aminek kovetkezmenyei lesznek! Es ki fogod emelni a vizsgalatnal, h te kertel Xy-tol segitseget. A legjobb ha ezt emailben jelzed, mert annak nyoma van. Ha folytatja a gyerek fuld le dezodorral az arcan.
2015. jan. 13. 18:24
 9/18 anonim ***** válasza:
88%

5-ös vagyok.

Eszembe jutott valami

Minden egyes ütésnél KÖPD LE... ennél nagyobb alázás nincs

Ha mégis folytja te csak folytasd szépen a köpködést. Akár turhásat...

Egyszer csak megunja

2015. jan. 13. 18:25
 10/18 A kérdező kommentje:
köpjem le? akkor úgy megver, hogy nekem annyi
2015. jan. 13. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!