Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfiként valóban jobban megéri 20 éves csajokra hajtani mint 30 évesekre, nem csak szebbek de jóval alacsonyabbak az elvárásaik?
3. engem rendre fiatalabbnak néznek, de ok.
Kezdő felütés: na pont ezért nem vagyok randioldalon. 19 évesen felmentem és 30+-osok írtak rám. 1 nap után töröltem a profilomat és azóta se akarok visszamenni. Ekkora korkülönbség egy fiatal nőnek olyan, mintha egy kapuzárási pánikos ürge olcsó, tét nélküli szexet és kapcsolatot akarna.
23
CSOK esetén mind a két félnek tulajdonrészt kell szereznie, szóval ezt bukná, aki így gondolkodik.
Az öregedés témáról: picit idősebb férfiak tetszenek (max 3-7 év), ezzel szemben rendre a fiatalabb srácok szeretnének felszedni (most is van, aki 5 évvel fiatalabb). A harmincas éveim elején járok, de rendre azt hiszik, hogy max a húszas éveim közepén vagyok. Tavaly karácsonykor alkoholt vettem ajándékba férfi rokonnak és elkérték a személyimet.
Nem vagyok annyira bőrápolós, mint sok nő, szerencsés génjeim vannak - mind a két szülőm későn öregedő típus- , illetve igyekszem nem sokat lenni a napon, mert az öregeíti a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!