Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfiként valóban jobban megéri 20 éves csajokra hajtani mint 30 évesekre, nem csak szebbek de jóval alacsonyabbak az elvárásaik?
Egy férfi az 50 éves koráig nem öregszik csak sármosodik, pont ez benne a pláne.
És az is igaz, hogy még így is van olyan balek aki elviszi a Coop-os kólát is Coca Cola áron. Ennek azaz oka, hogy általános kóla hiány van.
A bolti példával összehasonlítva, reggel feltöltik az árút, ugyanolyan árban van a Coca és a silány Coop-os, először elkapkodják a Coca Cola-t (20-as csajokat), aztán aki később érkezik a boltba de mégis valami kólát akar (kell neki a p1na), az duzzogva is de megveszi drágán a Coop-osat is és beéri vele.
61
Viccnek jó. A negyvenes magyar férfiakról sok minden eszembe jut, de a sárm nincs közöttük 😭😭😭
Meg jó, hogy a 20 éves nőknek nem kell beérniük egy lúzer harmincassal. Mellesleg egy 30 évesnek sem.
Lemaradtal a korosztályod mögött, és azt hiszed, hogy a huszasoknak így is jó lesz.
Amúgy ez jó szöveg.
Majd legközelebb amikor bepróbálkozik nálam egy fiatal srác megkérdezem tőle, hogy szereti e a coop-os kólát vagy mi az oka, hogy pont engem szemelt ki mikor tele van coca-val a hely ?! :D
"Egy férfi az 50 éves koráig nem öregszik csak sármosodik, pont ez benne a pláne." Hát erre inkább nem reagálok. Gondolom milyen csoda sármos lehetsz, egy igazi főnyeremény.
Figyelj haver, ha egy hűséges nőt akarsz, akkor ne 20 éves csajt keress, főleg ha csak egy telefon márkájával akarod lenyűgözni. Akármilyen jó vagy az ágyban, nem fog a többi pasi figyelméről lemondani.
Felszedni nem nehéz őket, de megtartani szinte lehetetlen.
"Egy férfi az 50 éves koráig nem öregszik csak sármosodik, pont ez benne a pláne."
Persze 🤣🤣🤣 Menj már ki az utcara szetnézni, hogy neznek ki a 35 feletti pasik 🤣🤣
Brad Pitt meg George Clooney, na igen, ők sármosodtak. De a ferfiak 98%-a nem Brad Pitt es George Clooney.
Én amúgy azon is elgondolkodtam most, hogy ez ilyen kamu trollkérdes? Mert nem tudom elhinni, hogy valaki ezt komolyan gondolja látva az átlag ferfit.
69
Ezek azt hiszik, hogy ők maguk is gazdag világsztárok és repülnek utánuk a fiatal nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!