Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfiként valóban jobban megéri 20 éves csajokra hajtani mint 30 évesekre, nem csak szebbek de jóval alacsonyabbak az elvárásaik?
34 éves nő vagyok. Bár ember legyen a talpán aki ezt megmondja.
De igen, öregszem, mint ahogy egész eddigi életemben is tettem.
Az elvárásaim magasabbak mint huszonévesen.
Mire fel?
Arra, hogy az élet 30 felett már nem csak buli, szex és szórakozás.
Szeretném magam biztonságban is érezni egy férfi mellett.
Igen, anyagilag is.
Szerintem meglehetősen szomorú hozzáállás, hogy azért akarsz fiatal lányokra hajtani, mert nincs elvárás. Voltak ilyen pasik a kisvárosban, ahol felnőttem, 35 körül a szakadt kocsijukkal kajtatták a lánykákat, azok a szegények meg el voltak ájulva, ha reggelente elvitték őket suliba kocsival, vagy kaptak egy pizzát. Ismétlem, kisváros, meglehetősen csóró.
Abba ne menjünk bele, hogy Magyarországon átlagosan hogyan öregszik egy férfi és egy nő - nem előbbinek kedvez az idő, maradjon annyiban.
A párom 34 volt, amikor megismerkedtünk, én 30 - eszébe sem jutott húszas évei elején járó lányokat hajkurászni, mert megállapodni akart, családot tervezni, és egy iskolapadból épp kiesett lány nem fog szülni, nem fogja feladni a gondtalan életet azért, hogy babázzon, és nagyon helyesen teszi.
A 16 év szerintem döbbenetesen sok, itt már akár generációs különbség is fennállhat. A legidősebb pasi, akivel randiztam, 41 volt, amikor én 30, és bár jól tartotta magát, igencsak öregnek éreztem magamhoz képest.
54:
Na látod, pont ez a probléma. 34 éves vagy és magasabbak az elvárásaid mint egy 20 éves csajnak, de öregebb, csúfabb, elhasználódottabb vagy.
Ez olyan mintha a coop-os kólának magasabb lenne az ára mint a Coca Cola-nak amikor sokkal szarabb ízű. Mire fel?
Pont erről szól a kérdés, ezek szerint mégis jobban megéri a 20 éves csajokra hajtani.
Kár azt hinned, hogy egy gyk-s szerencsétlen fel tudja vinni a pulzusomat.
1.Összetennéd a két kezed ha egyáltalán hozzád szólnék :)
(Nyugodtan keress egy 20 éves kislányt, ha szerencséd van ő meg is teszi)
2. Más megközelítésből. Ha valóban Coop-os kóla lennék Coca áron akkor is lenne aki elvinne így nem értem miért kellene a TE véleményeddel foglalkoznom?!
56, tudod ez 20 èves lánnyal ellentétben egy 34 éves nőnek jellemzően már van felelősségtudata, tapasztalata és nyugodt családi életre vágyik.
A 20 éves meg ma ebbe szerelmes, holnap abba, nem tudja, mit jelet dolgozni, megélni, a személyisége még csak kiforróban van, 3 nagy pálfordulása lesz 30 éves koráig és vele nem lehet hosszútávon tervezni pont azért, mert maga sem tudja tapasztalatok hiján, hogy mit akar ogazából.
Ha neked alkalmi dugópartner kell 35 èvesen, keress 20 éveseket, csak aztán nem kell 45 évesen sírni, hogy jaj, lelépett a csaj, mert már nem egy lassan nagypapakorba lèpő férfival akar gyereket vállalni. Ha felelősségteljes, családalapítasban gondolkodó, az anyagiakat és dolgokat felmérni képes nőt, akkor válassz inkább 30 évest.
Te tudod, mit akarsz. De egy 20 évessel ne tervezz hosszútàvra, bocsi.
"öregebb, csúfabb, elhasználódottabb vagy."
Tudod, normális 35 éves ferfi nem csak a testet keresi valakiben.
Ilyen alapon minek valasszon téged egy 20 éves a 25 évessel szemben, miközben máris lelakott 40 éves pasi leszel?
"öregebb, csúfabb, elhasználódottabb vagy."
Na de te is? 🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!