Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek valóban fontos az hogy egy fiú magasabb legyen nálatok? Mert én például 170cm magas vagyok, de én és a nálam alacsonyabb fiúk már alacsonyank számítanak? Nektek a Ti magasságotokhoz mérten, milyen az a srác akire vágytok?
Nekem úgyszólván kellemetlen ha egy magasabb lányank csak lábujjhegyen tudom megcsókolni legyen amiatt, hogy magas a lány vagy csak a magassarkú pont annyit ad hozzá. Vagy ha nálam sokkal alacsonyabb akkor meg olyan érzésemv an mintha egy gyerekkel jönnék össze és ilyen pedofíl érzésem van tőle...
Nekem azaz ideális személy szerint ha a szemébe tudok nézni és látni a amosolyát! (Anélkül hogy bármelyikünk is kitörné a nyakát.)
155 cm vagyok. Én sosem a magasság alapján választottam párt... Bár gyakorlatilag bárki magasabb nálam.
Összességében viszont (hogy a kérdésre is válaszoljak) én szeretek "felnézni" a férfiakra. De ha egy velem egy magas pasi a kisugárzásával, humorával, stílusával el tudja feledtetni velem hogy mekkorára nőtt, csak amiatt tuti nem dobnám mert alacsony.
Nem akarlak elkeseríteni, de a lányokat is zavarná ha úgy kellene lehajolniuk a pasijukhoz. 170 cm tényleg nem sok... de elég sok 165 cm alatti lány van.
Ha nálad magasabb lányokra vágysz akkor keményen domborítanod kell egyéb tulajdonságokban, hogy a magasságbeli hátrányt kompenzálni tudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!