Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek valóban fontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajesh kérdése:

Lányok nektek valóban fontos az hogy egy fiú magasabb legyen nálatok? Mert én például 170cm magas vagyok, de én és a nálam alacsonyabb fiúk már alacsonyank számítanak? Nektek a Ti magasságotokhoz mérten, milyen az a srác akire vágytok?

Figyelt kérdés

Nekem úgyszólván kellemetlen ha egy magasabb lányank csak lábujjhegyen tudom megcsókolni legyen amiatt, hogy magas a lány vagy csak a magassarkú pont annyit ad hozzá. Vagy ha nálam sokkal alacsonyabb akkor meg olyan érzésemv an mintha egy gyerekkel jönnék össze és ilyen pedofíl érzésem van tőle...

Nekem azaz ideális személy szerint ha a szemébe tudok nézni és látni a amosolyát! (Anélkül hogy bármelyikünk is kitörné a nyakát.)

2022. ápr. 28. 22:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
180 vagyok, pasim 5 centivel magasabb, az tokeletes, alacsonyabbal ketszer probaltam, frusztral. Jahm, nem hordok magassarkut N
2022. ápr. 29. 05:48
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem fontos egyáltalán. Én is 170 centi vagyok, tetszett már meg 165 centi magas férfi is, nem is egyszer. Mondhatni, az alacsonyabb férfiak a típusom (mondjuk a barátaim inkább magasak szoktak lenni mégis😅 - de ez nem tudatos választás…)

Szerintem túl van hypeolva ez a magasságkérdés, ezt a “legyen magasabb, hogy vehessek fel magassarkút” monológot a legaljább sutyerák kommentnek tartom. Mintha valami kiegészítő lenne a férfi ahhoz a nyomorult cipőhöz, mint egy táska vagy brosstű…

2022. ápr. 29. 06:46
 13/19 anonim ***** válasza:
19%

12-es

Ez a te sajat izlesed es velemenyed, amit megertunk es elfogadunk, de azert mas hadd ne legyen mar suttyo, mert kenyelmesen akar letezni a parja mellett es nem akar lehajolni hozza no letere.:)

Szerintem van eleg ferfi minden magassagban, ugyhogy jut mindenkinek es lehet valogatni izles szerint, anelkul, hogy barki is suttyo lenne.

2022. ápr. 29. 09:25
 14/19 Rodi91 ***** válasza:
90%

A barátom 173 cm, én 180 és néha még magassarkút is veszek fel. Egyáltalán nem zavar, sőt nem is érdekel, hogy milyen magas.

30N

2022. ápr. 29. 09:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#13. Pedig rohadtul nincs igazad…

Ha Te 176 cm vagy mondjuk, a pasid meg történetesen 174, akkor már le kell hajolnod hozzá?

Persze jogod van az ízlésedhez, az tetszik ami tetszik, de hülyeségeket ne írj!

Illetve valóban, aki nem is a saját magasságához választ párt, hanem ahhoz hogy még magassarkújához, tehát szempont hogy egy rohadt cipőben is magasabb legyen nála a pasi, az suttyó… Erre nem lehet mást írni, csak még azt hogy felszínes.

Nagyon durva lenne, ha mondjuk egy 168 centis nő azért utasítana el engem mint 175 centis férfit, mert magassarkúban magasabb lenne nálam. Egyszerűen akkor mondja csak azt, hogy nem tud vonzódni másokhoz, csakis kizárólag a kifejezetten magas férfiakhoz!

De ne kezeljen már úgy mintha én is az outfitje része lennék! Normális embernek még ezredik szempont sem ez egy EMBERBEN, hogy XY. ruhadarabb vagy cipő mellett hogy nézne ki…

“Szerintem van eleg ferfi minden magassagban, ugyhogy jut mindenkinek es lehet valogatni izles szerint“

:D

Az átlag férfimagasság Magyarországon 175 cm körül van, sokan valamivel magasabbak, valamivel alacsonyabbak…

De kiugróan sokkal alacsonyabb, vagy sokkal magasabb pasiból nincs sok, csak ugye Őket jobban észreveszi az ember, mert feltűnőbbek… Így viszont az nem feltűnő, hogy mennyire kevesen is vannak.

2022. ápr. 29. 09:39
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

#13:

Nem az ízlést kifogásoltam, hanem a szóhasználatot és a gesztust. Azért ennyire ne érjen már kevesebbet az ember, mint valami kiegészítő, tényleg. Egy cipőhöz választani partnert, komolyan…

2022. ápr. 29. 09:44
 17/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem mellesleg 5/10 centi különbségnél sem kell lehajolni valakihez. Nekem volt 190+ centi magas partnerem, vele voltak ilyen problémák. Ja és fun fact: nem hordtam mellette magassarkút. :DDD
2022. ápr. 29. 09:46
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

Arról nem is beszélve, hogy ha a kényelemről van szó, azért magas sarkú cipőt is max 8 órán keresztül hordasz egy nap (akkor is esetleg, ha fakír vagy), tehát otthon, vagy egy kiránduláshoz, sportoláshoz, alvás közben úgysem abban közlekedsz, tehát hacsak nem egy munkahelyen dolgoztok toxikus kollegalitás mellett, ahol emiatt szólnának meg titeket, abszolút nem valid ez a körülmény. :DDD Még akkor sem, ha színházba, étterembe, moziba, kiállításra mentek, mert ott sem rajtatok vagy ezen lesz a fókusz, hanem vagy ültök, vagy másra figyeltek.

Tehát ez az idézet kb sehol az életben nem állja meg a realitásban a helyét.

2022. ápr. 29. 09:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Pajtás mit filózol ennyit ezen??? Odamész aki tetszik neked, kezdeményezel nála, ha bejössz neki jó, ha nem akkor meg továbblépsz ennyi. Ezer oka lehet miért nem jössz be valakinek, de inkább azt keresd akinek bejössz.
2022. ápr. 29. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!