Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy párkapcsolat tönkremegy, a felek miért hibáztatják egymást ahelyett, hogy saját magukba néznének inkább?
Figyelt kérdés
Minden párkapcsolat 50-50%. Ha valakivel összejössz, az 50%-ban a te döntésed, így minden felelősség 50%-a a tied. Onnantól bármi is történjen a kapcsolatban, ki csal meg kit, ki változik meg, már nem számít, mert te őt választottad annak idején, a döntés fele a tied. Így, bármi okból is menjen szét egy párkapcsolat, az fele részt annak a hibája lesz, aki eleve az elején belement a kapcsolatba. Csak így tanulhat saját hibájából az ember, ha belátja, mit rontott el a legelején, milyen szempontokat nem vett figyelembe.okt. 24. 16:36
21/26 anonim válasza:
20#, te vagy az az embernek nevezett egyed aki azt hiszi, hogy elég levegőt venni az életben maradáshoz. Fantasztikusan okosan tudsz észt is osztani annak ellénére, hogy látszik al kevés mennyisége az írásodból.
22/26 A kérdező kommentje:
20-as, mitől is lennék ostoba? Az egyéni felelősségvállalásom miatt? Hogy belátom a múltbéli hibáimat és igyekszem változtatni magamon, ha valamit elrontottam a múltban? Fejtsed már ki légyszi, mert ez a legkönnyebb út. Leostobázni valakit, aki kérdéseket tesz fel. Te viszont a válaszod alapján pont olyannak tűnsz, aki folyton másokban keresi a bűnbakot, miközben én többször is leírtam, hogy hibáztam és ebből okulva változtattam. Mi ebben olyan ellenszenves? Az, hogy megkérdezem, más miért nem tanul a hibáiból?
okt. 25. 13:38
23/26 anonim válasza:
Ez a hozzáállás pont, hogy a felelősség nem vállalása. Csinálhatsz bármit, megtehetesz bármit, félig a másik a felelős. Áldozat hibaztatasra is kiváló ez a hozzáállás.
24/26 A kérdező kommentje:
Tudod, ki az áldozat? Akit hátulról leütnek, bedrogoznak, és megerőszakolják. Az ilyen embert soha semmiért nem hibáztatnám, sőt, együtt éreznék a fájdalmával. De ha valaki ÖNSZÁNTÁBÓL választ valakit, akivel később tönkre megy a dolog, na az nem áldozat, az inkább egy játékos, akik játszott, kockáztatott, és veszített. Ez az óriási különbség. A szándék, és a választás lehetősége.
okt. 25. 14:30
26/26 A kérdező kommentje:
Fantasztikus, érvekkel alátámasztott vélemény, köszöni a nagyvilág
okt. 26. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!