Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy párkapcsolat tönkremegy, a felek miért hibáztatják egymást ahelyett, hogy saját magukba néznének inkább?
Én értem kérdező és igaz amit írsz. Jó látni, hogy más is sejti és el is sajátít.
Tudatosan élsz. Azért vagy kapcsolatban mert szeretsz. Ki is kell mutatni! A viszonzásra vàrni csak oda vissza játékként megy. Nem laktok együtt, beteg, viszek neki húslevest és rántotthúst. Kedves vagyok még akkor is is egy kergebirka épp a másik. Visszakapod ugyan ezt ha kapja is.
"Minden párkapcsolat 50-50%."
Na ez rohadtul nem igaz.
"hanem azt, hogy "én balga! összeálltam egy ilyen fazonnal..."."
Nem mindig látni előre, hogy a másik mire képes. Borzasztóan leegyszerűsíted a dolgokat.
Légyszi értsétek meg, attól még, hogy rossz emberismerő vagy, és nem látod előre, kivel is jössz össze, attól az még a te hibád. Sokadszorra hangsúlyozom: egyéni felelősségvállalás.
Ha valaki a kút aljáról azt kiáltozza nekem, hogy "gyere, ugorj le te is, tök jó móka!" - és én leugrok, majdnem megfulladok, akkor ki is a hibás?
A naivitás, a hiszékenység önmagában hiba!
Ettől függetlenül kockáztathatsz. Ha olyan karakter vagy, aki beleugrik mindenféle kutakba, mert akár még jól is elsülhet, hát hajrá. Élj úgy. Csak akkor ne hibáztass senki mást, mert magadtól ugrottál bele, senki nem lökött meg, maximum lecsábított.
"Légyszi értsétek meg, attól még, hogy rossz emberismerő vagy, és nem látod előre"
Pontosan hogy jó emberismerő vagyok. Te viszont az ostobák magabiztosságával rendelkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!