Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy párkapcsolat tönkremegy, a felek miért hibáztatják egymást ahelyett, hogy saját magukba néznének inkább?
Ez nagyon, de nagyon a kisarkítása a dolgoknak.
Az, hogy attól, mert őt választottam, minden, amit csinál, az én felelősségem, egyszerűen baromság. Remélem, nem kell részletezni, hogy miért.
Meg aztán vannak elég egyértelmű helyzetek. Mondjuk amikor egy évig tökéletesen működik egy kapcsolat, aztán meg egy nehezebb élethelyzet hatására a másik mindenféle segítséget elutasítva elzárkózik, először csak egyszer-kétszer utasítja el, hogy találkozzunk, mondván magányra van szüksége, majd hetekig életjelet sem ad magáról, hazudik a problémáiról és az okokról, majd hónapokra lelép, és ha felkeresem, van, hogy szó szerint levegőnek néz, majd közli, hogy mivel nem működik a kapcsolatunk, szakít, már bocs, de nem gondolnám, hogy az én saram lenne, még 50%-ban sem. (Megtörtént eset egyébként. Én hiába teszek bármit, ha csak én akarom, hogy rendbejöjjenek a dolgok, akkor nem fognak. Az meg nem volt a homlokára írva ismerkedéskor, hogy egy év múlva be fog csavarodni...) Nyilván van, amikor mindkét fél hibás, van, amikor egyenlő mértékben, van, amikor nem, és persze olyan is van, amikor tök felesleges bűnbakot keresni, mert egyszerűen csak rosszul alakultak a dolgok.
#8 de nyilván előre nem tudtad, hogy egy fsszal állsz össze, különben nem álltál volna össze vele🤣Tudod vannak emberek, akik eleinte megjátsszák magukat.
#9 nem, az a reális meglátás, ha te vagy a hibás, akkor dolgozol rajta, ha nem te vagy, akkor meg nem magadat ostorozod a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!