Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek írható le az olyan “férfi”, aki, amikor vita van mindig csak a nőt hibáztatja, lehordja mindennek és olyanokat mond neki, hogy “apád f.át” , “ki a g.cimmel beszélsz?” Stb.?
Akármilyen napja volt, ilyen pasast nem tűrnék meg még a baráti társaságomban sem.
Ez egy tipikus alember.
Persze te tökéletes vagy😂
Ne keress semmi hasznot ott ahová semmit sem tettél!
Jól írta itt valaki, és nagyon igaz, ha valóban ez a helyzet, akkor : Az ilyentől menekülni kell!!!
Ismerős a "gond"!
Uralni fog téged.
És igen...mindenért te leszel a hibás, persze ő soha- ha mégis,akkor te nem szólhatsz majd semmi rosszat rá, ill. elvárja majd azt, hogy te mindig megértő legyél vele, bármit is tesz.
Mindig az lesz amit ő akar, te meg majd csak sodródsz az árral...Lépned kell,ha nem vagy boldog!
Ne keress kifogásokat, és ne félj! -tudom ezt könnyű mondani,de hidd el ez csak idővel rosszabb lesz...(tapasztalat)
Esetleg megtörténhet az is, aminek a gondolata már ott motoszkál a fejedben...és ez elég gáz, sajnos.
Én nagyon is "értem" a kérdésed hidd el. Ez a te életed, és a te döntésed!
Lottón nyerted? Örökölted? Kötelezett a bíróság, hogy vele legyél?
Saját választásod? Ha igen mwgérdemled.
azért vannak olyan küszöbök, amiket lefelé nem kéne átlépni....
Ha a párod így beszél veled, miért vagy vele együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!