Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért a férfit hibáztatja mindig mindenért?
Sok itt kommentelőtől is látom, hogy akármi van, mindig kihozzák, hogy a férfi a hibás.
Mikre értem:
- a férfi smucig disznó, ha felezni akarja később a számlát, és nem viszi el a barátnőjét ingyen ide-oda-amoda
- ha tényleg véletlen besikerül a baba, és a férfi nem akarja, akkor milyen szemét, hogy elvenne egy életet
- ha a nő átveri a férjét (kiszúrja a gumit, nem szedi a tablettát), és így teherbe esik, akkor milyen szemét a férfi, hogy lelép
- ha fizet gyerektartást, akkor miért nem ad még többet
- ha a nő szül gyereket, de utána nem akar dolgozni már, akkor milyen smucig balek a férfi, hogy képes eltartani egy ingyenélőt
- ha viszont nem akarja eltartani egy idő után, akkor is őt titulálja sok nő önző disznónak, mert mi az, hogy egyedül hagy egy anyukát
- ha a férfinek fontos az anyja például, akkor milyne puphap..cs, anyucipici kisfia, ha nem fontos, akkor milyen érzéketlen tapló
stb.
Nem provokálásnak szánom a kérdést, de nőként én ezt komolyan nem értem. Sok itt kommentelő nőtől is ezt olvasom, látom, és ismerősi körben is van ilyen. Akármi van, mindig sikerül a férfit kihozni szánalmas baleknak.
Miért ilyen sok nő?
Az ilyenekre is értem, aki válás után a férjéből kíván megélni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__36..
Komolyan nem értem ezeket.
Miért csinálják ezt? Miért van sok ilyen? ismertek ilyeneket?
A kedvencemet kihagytad!
1. Ha a férfi csalja meg a nőt, a férfi a hibás mert egy szemét mocskos disznó, aki nem bírt a farkával, stb.
2. Ha a nő csalja meg a férfit, akkor is a férfi a hibás, mert biztos elhanyagolta otthon, nem tekintett már rá nőként, nem kapott szeretetet a nő, ezért fordult máshoz.
Nagyon köszönöm Kedves Kérdező, hogy ezt így csokorba foglaltad:). Engem is nagyon érdekel ez a témakör, így mindig rá fogok erre a kérdésre nézni, mert kíváncsi vagyok a válaszokra.
Az a legveszélyesebb, ha a nő kedves anyukája ehhez asszisztál, akkor a hapsinak vége...
Sokan elfelejtik:
1, mindenki felelős a tettéért, akár jó, akár rossz;
2, egy kapcsolatban "nem lehet egyedül tangózni".
# 4
En meg azt elvezem a legjobban amikor gyereket csinalnak a palimadarnak, hogy hatha ezzel magukhoz tudjak lancolni, a vegen meg cumizas. Ez a legjobb:D
Tetszik, nem tetszik, a kérdezőnek ebben teljesen igaza van. Az a baj ezzel, hogy a mai világban sok nőnek csak elvárásai vannak, de nyújtani úgymond semmit sem tud cserébe. Az ilyen szenny női magazinok is ezt sulykolják a nőkbe: "Ha nem az igazi, nem hordoz a tenyerén, akkor dobd ki, hagyd el, légy boldog mással" stb. Az meg inkább emberi ostobaság, és primitívség, hogy válás után valaki az exe legombolásából akar megélni, ennél szánalmasabb nemigen van.
Nekem abszolút "kedvenc" a "fiúknak így-úgy kéne változni", meg a megcsalásos téma.
Különösen az első bosszant. Nem egyszer olvastam, hogy a lányok/nők mennyire ajnározzák például a sorkatonaságot, hogy minden fiút oda kéne küldeni, meg kár hogy nincs, blablabla. Most az egy dolog, hogy ők nagylelkűen feláldoznának a fiúk életéből kb 1-2 évet megkérdezés nélkül, de azzal az ég világon semmi problémájuk nincs, hogy pl a mai lányok 60-70%a egy rántottát nem tud normálisan elkészíteni, és sok 18-20 éves már úgy le van élve, mint egy 40 éves. Ha ők elvárják a saját szájízük szerinti változást, akkor miért bunkóság ezt tőlük is elvárni? Erre szoktam mondani, hogy oké, sorkatonaság, cserébe a lányokat meg 1 éves háztartástanfolyamra küldeném. Mosás, varrás, főzés, takarítás, stb, és nem utolsósorban erkölcs. Valamit valamiért. Persze ilyenkor szokott jönni a háborgás, meg a kifogások tömkelege. Igazából szerintem undorító az a mentalitás, hogy "a másiknak kötelező megváltozni az én kedvemért, de engem ne változtasson meg senki, mert engem így kell elfogadni".
A megcsalásos téma meg megér egy külön misét. Akik azzal indokolják, hogy megcsalták a férjüket/párjukat, hogy "nem érdeklik az érzelmeim, problémáim, nem törődik velem", azok nem is veszik a fáradtságot, hogy leüljenek megbeszélni a dolgot, nem mondják el a problémájukat, mert "majd úgyis rájön", és könnyebb nekik mással lefeküdni, mint megbeszélni a helyzetet. Akiket emiatt dobtak ki, fikarcnyit sem tudom sajnálni.
Lehet, hogy túl nyersen fogalmaztam, de azért van egy határ, amit sokan nem vesznek észre.
# 7
ZSENIALIS amit a mondasz, ezt le is mentettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!