Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért a férfit hibáztatja mindig mindenért?
Sok itt kommentelőtől is látom, hogy akármi van, mindig kihozzák, hogy a férfi a hibás.
Mikre értem:
- a férfi smucig disznó, ha felezni akarja később a számlát, és nem viszi el a barátnőjét ingyen ide-oda-amoda
- ha tényleg véletlen besikerül a baba, és a férfi nem akarja, akkor milyen szemét, hogy elvenne egy életet
- ha a nő átveri a férjét (kiszúrja a gumit, nem szedi a tablettát), és így teherbe esik, akkor milyen szemét a férfi, hogy lelép
- ha fizet gyerektartást, akkor miért nem ad még többet
- ha a nő szül gyereket, de utána nem akar dolgozni már, akkor milyen smucig balek a férfi, hogy képes eltartani egy ingyenélőt
- ha viszont nem akarja eltartani egy idő után, akkor is őt titulálja sok nő önző disznónak, mert mi az, hogy egyedül hagy egy anyukát
- ha a férfinek fontos az anyja például, akkor milyne puphap..cs, anyucipici kisfia, ha nem fontos, akkor milyen érzéketlen tapló
stb.
Nem provokálásnak szánom a kérdést, de nőként én ezt komolyan nem értem. Sok itt kommentelő nőtől is ezt olvasom, látom, és ismerősi körben is van ilyen. Akármi van, mindig sikerül a férfit kihozni szánalmas baleknak.
Miért ilyen sok nő?
Az ilyenekre is értem, aki válás után a férjéből kíván megélni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__36..
Komolyan nem értem ezeket.
Miért csinálják ezt? Miért van sok ilyen? ismertek ilyeneket?
hát igen, még mindig emlékszem egy "randimra".
Várnom kellett 3 hónapot, hogy összejöjjön, mert sosem ért rá, karácsony volt, újév, munkanélküliség stb.
Aztán 5 percet beszélt arról, hogy milyen jól elvan egyedül, nem lesz depis, nem kell pasi ahhoz, hogy jól legyen, bezzeg a hülye kapcsolatfüggő barátnője, az maga alá esik ha nincs kapcsolata - aztán meg azért nem jöttünk össze, mert "lett volna lehetőségem azon a találkozón elmondani, miért jöttem".
Másik eset, ámbár ő kivétel, mert felnöttként is éretlen: adja magát minden pasinak, rögtön CSAK a kinézet alapján már a 2. nap odaadja magát a pasiknak, persze rendre kidobják, aztán meg "elegem van a pasikból"
De hogy egy kicsit OFF legyen: én pasi vagyok, és ÉN meg azt nem értem, hogy lehet, hogy egy pasi egyik héten szenvedélyesen csókol valakit, aztán azt a nőt dobja egy másikért. Nálam a csók egy szent dolog, és akivel ilyet váltok, nem változik a vele való érzelmem egyik hétről a másikra
- Igen, a férfinek illik fizetni egy éttermet, én így is nőttem fel, hogy a férfinek mindig is többet kell fizetni, mivel ő keres többet! Anya ha tehette, valamilyen aranyossággal viszonozta, de ebből nálunk soha nem volt probléma, mindkét félről a nagyszüleim, dédijeim is így nőttek fel, hogy a férfinek (ha van rá pénze és lehetősége)kell fizetni ilyen esetekben! Bár volt arra példa, hogy anya hívta meg a családot ettől függetlenül, amint megtehette! Felesbe nem nagyon fizettek, mert vagy az egyik hívott vagy a másik.
- Véletlenül alig sikerülhet be, de őszintén megmondva ha besikerülne, így 22 évesen tuti nem vetetném el! Ez a gyereknek és az anyukának is egy hatalmas trauma, valaki pszichiátriára is került emiatt! Én 30 évesen szeretnék gyereket, de ha most besikerülne, akkor sem ölném meg, már több csoporttársam, (fiatalabb tőlem és magyar) szült vagy éppen most terhes! Ettől függetlenül még nem szeretnék gyereket bőven! Ha a barátom nem akarná, rögtön pattanhatna le, mert valahogy besikerült, én szedem folyamatosan a foggátlót, nem az én hibámból lenne, hanem közös és tudja, hogy még nem akarok babát bőven, de vállalni kell a felelősséget, mert benne van a pakliban, a dobozon is fel van tüntetve! Aki teljes biztonságban akar élni, az ne szexeljen! De szerencsére a barátommal ezt átbeszéltük, ha lenne egy besikerült idő előtti gyerek, ő is azt akarná, hogy tartsuk meg! Ha nincs meg az anyagi körülmény vagy egyéb dolgokból nem akarják a babát, megértem! De ha szimplán csak azért, mert ő még nem bulizta ki magát és ezekért a bulikért ölné meg, az undorító! Tudta, hogy benne van a pakliban, vállalta a kockázatot, akkor vállalja a felelősséget is! Ha kiszakadt a gumi, ott a 72órás!
- A pasi biztos már nem szereti annyira a csajt vagy lassan apad a szerelem nála, ezt a csaj érzi és így akarja megfogni! Csak egy a baj: Egy gyerekkel nem lehet megmenteni egy kapcsolatot! De ha már a nő terhes és semmilyen anyagi gondjaik nincsenek vagy háttér, akkor miért lépne le? Mármint úgy értve ha már nem szereti a nőt, akkor még jó, hogy lelép, de valamilyen szinten egyedül hagyni egy terhes nőt (igaz ő csinálta az egész galibát) akkor sem kellene... Akkor csinálják végig együtt a terhességet (akár külön is), de az apa támogassa a nőt!
- Egy gyerek nem két fillér, nagyon-nagyon sokba kerül! Egy vagyon...
- Ha egy nő nem akar dolgozni, azt már a gyerek nélküli életben is észre lehet venni! Nekem is vannak ilyen ismerőseim, felismerhető, ha munkakerülő! Ha ezt a csávó elvállalja, nem veszi észre, akkor sajnos így járt!
- Egyedül hagyni egy kisgyerekkel az anyukát tényleg nem szép dolog! Valahogy rá kell venni, akár veszekedések árán is, hogy dolgozzon! Nem lehet eltartani mindenkinek a popóját! De mint az előzőekben: Megérdemli a pasas, egy munkakerülő emberen ezt a dolgot észre lehet venni!
- Anyuci pici fia szindróma: Manapság elég gyakori sajnos! Rengeteg pasi él 25-30 éves kor körül is anyucival, bár megtehetné, hogy elköltözzön, mert van elég pénze, még sem teszi, mert nem az önállóságot veszi előbbre, hanem hogy ki van szolgálva! Na meg anyuci szava szent... Ha nem fontos: Meg lehet a maga oka! Először ismerjék meg az anyukát, utána mondjanak véleményt vagy mesélje el az ürge, hogy miért nem szereti, ennyire egyszerű!
a kedvencem: a lány félreérthető jeleket ad, amikor a pasi eléáll, akkor:
nő: "most nem akarok senkit"
pasi: "oké, oké, tudom ez hazugság, légyszi mond ki akkor, hogy csak engem nem akarsz, mind a ketten tudjuk, hogy hazugság"
nő: "nem, nem, most tök jó igy egyedül, eljárok szórakozni, barátnőkkel, és ez igy tök jó"
aztán a pasi a hülye, ha nem érti
69%-os
1. Ha a férfi randira hívja a lányt, oké, hogy fizeti neki, mert meghívta. Ez evidens. De amikor már komplett elvárás a lány részéről, hogy mindig mindent a pasi fizessen, az már pofátlanság, vagy inkább hálátlanság kategória. Találkoztam már sajnos ilyennel. És mindig a pasijukat szidták, mert felezni akarta már a sokadik találkozón a számlát. Szerintem ez bunkóság.
2. Ha bárhogy besikerül a gyerek, és senki nem akarja, akkor evidens, hogy el kell sajnos vetetni. Morbidul hangzik, de ez van.
Szerinted normális az, amikor egy nő egy életre való felelősséget akar a pasija nyakába varrni, mert a nőnek babázhatnékja van? Sajnos ismerősi körömben 2 ilyen eset is előfordult. Anyuci kiszúrta a gumit, sikerült teherbe esnie, majd mikor a férfi mondta, hogy nem akar gyereket (meg direkt ezért is védekeztek), akkor még a nőnek állt feljebb, hogy hogy merészeli ezt mondani, mit képzel magáról stb. Csoda, hogy a pasija lelépett? Nem azt mondom, hogy ilyenkor ez a legjobb megoldás, de ha az egyik fél nem akar gyereket, akkor ne kelljen már rákényszeríteni.
Védekezés mellett teherbe esni oké, természetes. Akkor meg kell beszélni. De ha a nő átveri a férfit, akkor miért a férfi a hibás? Miért azt mondod, hogy ha nem akar gyereket, ne szexeljen?
Érdekes módon, ha a nő nem akar gyereket, akkor a férfi fejre is állhat, törődjön bele, ez van, és kész. Ha a férfi nem akar gyereket, akkor meg milyen szemét, bunkó, antiszociális, gyerekellenes, stb. Ez aztán a kettős mérce. Undorítóak az ilyen nők, már ne haragudj.
3. Egy gyerek sokba kerül, ez igaz. De ez nem evidens azzal, hogy a volt férjet ki kell semmizni, irreálisan magas gyerektartást követelni, kitenni a férfit a lakásából, stb. Ha hiszed ha nem, sok olyan nő van, aki válás után a volt férje leszívásából akar megélni, akar jobb életet. Ez rendben van? Főleg úgy, hogy a férfi nem is akarta a gyereket, de a nő mindenáron megtartotta, mert ezzel zsarolhatja a férfit? Nem állítom, hogy a férfiak szentek, de azért na...
4. "Megérdemli a pasas, egy munkakerülő emberen ezt a dolgot észre lehet venni! "
Jah persze. Megérdemli, hogy a felesége hülyére veszi, a pali meg mint az igás ló, dolgozik. Aztán ha megunja, és lepattintja az asszonyt, akkor meg milyen s..ggfej, hogy ott hagy egy édesanyát a gyerekeivel. Menjél már..
És ha valaki gyereket szül úgy, hogy előtte dolgozott, és utána jelenti ki, hogy ő nem megy vissza már többet dolgozni, akkor mi van? Akkor is a férfi a hibás?
5. Attól, mert valaki szereti az édesanyját, még nem anyucipicikisfia. Érdekes a hozzád hasonlóknak azzal sosincs gondja, amikor a feleség anyucipicikislánya. Nem 1 olyan kérdést olvastam itt már, hogy anyuka szidta teljesen jogtalanul a férjet, a feleség meg rákontrázott, és a válaszadók még a férjet hurrogták le, mert biztos benne van a hiba akkor.
Az ide "ilyen-olyan hülye az anyósom" kérdést kiírók 90%-a is nő. Környezetemben is a nőknek van állandóan problémájuk az anyóssal, ha nincs, akkor meg csinálnak. Én ezt tapasztaltam, persze vannak kivételek.
Szóval amit te mondasz, az több helyen baromi igazságtalan, és eléggé nőpárti.
Igazságos az, amikor anyuka sz@rik a gyerekekre, nem neveli őket, de mégis neki adja a bíróság a gyerekeket, miközben az apjuk meg küzd értük? Mert sajnos láttam már ilyet is.
86%-os:
1., Ha megteheti a pasi, mert van annyi pénze, miért ne hívhatná meg egyszer-egyszer a nőt ide oda? Ez se a családomban, sem a környékünkben nem elfogadott, hogyha a csávó megteheti, van elég pénze rá vagy összespórol, miért kellene a nőnek fizetnie? Ettől függetlenül én másképp viselkedek, nekem nincs gazdag barátom, felesbe fizetem Vele a dolgokat, ha elmegyünk valahová vagy volt már rá példa, hogy én hívtam meg! Sokak szerint így megalázom a barátomat, hiszen a pasinak minimum a felét fizetnie kellene! Én is így látom, de ha nincs, meg kell érteni! Ha gazdag lenne, akkor elvárnám, hogy Ő fizessen, hiszen Ő a férfi, a családfenntartó, a dominánsabb!
2. Akárhogy nézzük, ha a kismama nem akarja elvetetni a gyereket, a pasi ezt nem erőszakolhatja rá és ha megtartják, az akkor is az ő gyereke lesz! Már lelkiismeretből is el kell tartania, ha van neki ilyenje, akár akarta, akár nem, azaz ő vére! Sajnos ezzel meg vannak lőve a pasik! Ráadásul amikor felhúzza az ürge, előtte nem nézi át, hogy minden okés-e a gumival? Amikor mi még gumiztunk (Durex, tehát márkásabb), átnéztük! Sajnos volt 1-2 selejt benne, akármennyire hihetetlen, lehet csak mi nyúltunk bele! :D Én most gyógyszerre váltottam már egy ideje, ráadásul az erősebbiket szedem, plusz sz@r úgy, ahogy van az egész hormonháztartásom, meg nehezen fogok amúgy is teherbeesni különböző dolgok miatt, ettől függetlenül biztosra megyek! Szóval a pasi figyelmetlen volt, át kell nézni!
3. Én sem élnék együtt egy olyannal, aki nem akarja a gyereket vagy éppen nem akar beszállni a költségekbe gyerek téren! Irreális? A pasi fizetéséhez képest lehet irreális, de a nő? A nő fizetése nem lehet alacsony és ezért kér többet a pasitól?
4. Nem érdemli meg, de mielőtt elvette, miért nem nézte meg jobban a nőt? Tudhatta volna, hogy milyen, most már igya a levét! Hidd el, észrevehető! Jelentse ki, hogy nem megy, de ezért nem kell rögtön válni, meg kell beszélni, lesz összeveszés, tányérdobálás, adjon a nő okot, hogy miért nem megy! Ha nincs oka rá, mehetne dolgozni, akkor hagyja ott a pasi, de adjon a gyerekre pénzt!
5. Én is szeretem az édesanyámat, de nem kapaszkodok belé 10 körömmel és nem várom el 22 évesen, hogy eltartson! És sajnos a legtöbb 25-30 éves ember, aki még a szüleivel él, az férfi, mert a lányok hamarabb önállósodnak! Egyetlen egy nőt sem ismerek (persze ez nem azt jelenti, hogy nincs is), aki 25-30 évesen még a szüleivel élne! De pasit nagy gyorsan magamban összeszámolva 7-et, akik ebben az életkorban járnak és még nem hajlandóak elköltözni! Nekem semmi bajom az anyósommal és a barátomnak sem az enyémmel, mindenki tök jól el van mindenkivel!
Azaz igazságtalan, hogy a pasik meg vannak lőve a a csajok fondorlatosságával, de a pasik is tehetnének óvintézkedéseket a baba ellen, amit nem tesznek meg!
Általában az anyukáknak szokták ítélni a gyerekeket, de persze apukáknak is, csak a nőket előnyben részesítik! Sajnos ez egy ilyen Világ, el kell fogadni! A pasik meg vegyék meg az óvszert és saját maguk vegyék ki a zacsiból, nézzék át, fújjanak bele és nem lesz baj! Akiben nem lehet megbízni, annak mondják meg, h előttük vegye be a gyógyszert! De a legjobb védekezés a gumi ebben az esetben a pasi számára, az a biztos!
Érzelmi ügyekben mindig megy az egymás hibáztatása, ez nem új, és vica versa működik.
Az elvárások meg a kínált minőség pedig ugyan miért találkozna? A döntő többség felfelé szeretne választani, ezért hisztizik a nők 95%-a és a férfiak egy jelentős része, hogy "szarul nézek ki, dagadt vagyok, stb.", hogy gyengébb szintűnek tettesse magát, aztán csodálkozás megy, hogy milyen partnerek után ácsingózik.
A bíróság/válás/stb. meg úgy szar, ahogy van, teljesen nőközpontú, de ez nem meglepő, hiszen a társadalmunk az alacsony szintű férfiak és a nők érdekvédelmére van kiépítve. És ez így is logikus, hiszen egy magas szintű férfi bármikor újraszaporítja a lakosságot, ha a nők élnek és egészségesek. A magas szintű férfiak szerepe a mai társadalomban a házasságon kívüli szex és a pénzkeresés.
Kb. ennnyi.
Kár, hogy csak most olvastam ezt. :-(
Szerintem már aggasztó mértékben vannak elnyomva a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!