Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az ilyen típusú nőkből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyen típusú nőkből van a legtöbb egyedülálló főleg társkeresőkön?

Figyelt kérdés
Általában az olyan típusú nők akik egyedül élnek, saját jó észisztenciájuk van, esetleg egy jobb kereső munkájuk saját autójuk, saját házak... az egyszerű nőkből meg kevesebb van akit mondjuk szüleikkel élnek nincs sok pénzük stb.
okt. 24. 11:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
57%

Valóban van egy ilyen minta az egyedülálló, társkereső nők körében. De az, hogy rendszerint ők maradnak egyedül és az "egyszerű" nők kelnek el, nem a fent említett tulajdonságokból következik. Sőt, már ezek a tulajdonságok is abból következnek, hogy az adott nőknek életcélja, hogy férfi nélkül is megálljanak a saját lábukon, nem akarnak semmilyen téren függeni egy férfitól sem, ezért fontos nekik a saját jó egzisztencia, munka, autó, ház, stb. Egy ilyen nőnek főleg nincs szüksége egy olyan férfira, akit ki kell szolgálni, akinek pót anya kell, aki mos, főz, takarít rá.

Viszont közben ott vannak azok a férfiak, akik ugyanezeket fel tudják mutatni férfiként és felmerülhet a kérdés, hogy ez a két csoport egymásnak lett teremtve, miért nem jönnek össze? Hát azért, mert ahogy azok a nők elérték, hogy saját lábukon is megélnek, úgy ezek a férfiak is és egy ilyen férfi miért jönne össze egy olyan nővel? Mit tudna adni annak a nőnek, illetve az a nő mit tudna adni neki amiért megérné? Reggelente húzhatnák a strigulát, hogy tegnap te főztél kávét ma én? Szerdán te porszívóztál össze, ma majd én fogok? Ezért érdemes lenne kapcsolatban élni?

okt. 27. 15:35
 22/25 anonim ***** válasza:

21

Mit tudnak adni egymásnak?

Hát ugye nemcsak házimunka meg pénz van egy kapcsolatban. :D Újat mondtam volna?

Léteznek olyamsik, hogy érzelmek, van egy dolog, amit szexnek hívnak meg ilyesmi. Tudod… szórakozás, biztonság, szeretet stb. Mondanak ezek valamit?

okt. 27. 15:53
 23/25 anonim ***** válasza:
57%
22: Ezek amiket írtál valóban léteznek, csak mellette létezik olyan is, amit úgy hívnak, hogy tapasztalat. A tapasztalat pedig azt mutatja, hogy az ilyen nők függetlenségéhez hozzátartozik az is, hogy érzelmileg sem tudnak (mernek?) igazán kötődni, ebből fakadóan a szeretet is ugrik. Innentől kezdve minden más megoldható kapcsolat nélkül is, kvázi a szabadság megtartása mellett. A mai világban a szex nem lehet probléma, a szórakozásra ott vannak a barátok, haverok, különböző online, offline csoportok. A biztonságot pedig nagyon kevés férfi(?) várja egy nőtől.
okt. 27. 16:17
 24/25 anonim ***** válasza:

23

Ja, nyilván ha valakinek nincs igénye párkapcsolatra, az maradjon egyedül. Nekem is volt ilyen időszakom, teljesen megértem.

De azt hagyjuk, hogy egy nő attól kötődik, ha anyagilag kiszolgáltatott. Ne keverjük már az egzisztenciális félelmet és kiszolgáltatottságot a kötődéssel, ha kérhetem. Nyilván az, aki egy szakításra van a hajléktalanságtól, kicsit jobban meggondolja, hogy mit enged meg magának, de ennek az égvilágon semmi köze nincs a szeretethez.

Biztonság alatt meg nemcsak anyagi biztonságot értettem. Én úgy vettem észre, hogy a férfiak is értékelik, a törődnek velük, ha van egy olyan közeg, egy otthon, ahol önmaguk lehetnek, és érzelmi támogatást kapnak. Persze tudom, nem túl alfa ezt bevállalni, de szerintem a férfiak többsége vágyik erre. A páromon, az exeimen, barátaimon - mind ezt látom.

okt. 27. 16:25
 25/25 anonim ***** válasza:
75%

24: Egyáltalán nem arra gondolok, hogy a kötődés alapja az egzisztenciális félelem, bizonytalanság kell hogy legyen. Arról beszélek, hogy nem az van, hogy vannak az egyik oldalon azok a nők, akik nem tudják vagy akarják megteremteni önállóan a saját egzisztenciájukat és cserébe azért, hogy egy férfi megosztja velük a sajátját, ők vállalják a hagyományos háziasszony szerepet, a másik oldalon meg vannak azok a nők, akik önállóan is megállnak a lábukon és ugyanazt meg tudták teremteni mint a férfiak és úgy keresnek társat, hogy majd a kapcsolatban is egyenlő felekként kezeljék egymást. Utóbbi esetben ez nagyon optimális és ritka esetben van csak így, a gyakorlat azt mutatja, hogy az ilyen nők többségéből bármiféle érzelmi kötődést, vonzódást baromi nehéz kiváltani. Mondjuk ki, hogy itt nem a 20-as korosztályról beszélünk (saját egzisztencia, jó munka, lakás, autó), hanem a 30-as és 40-es korosztályról. Vannak akiknek soha nem volt még tartós kapcsolatuk, így tapasztalatuk sincs, mások sérültek, padlóra kerültek akár többször is és azért vannak abban a helyzetben, hogy akarnának, de nem mernek és nem tudnak kötődni. Innetől férfi oldalról egy óriási lutri az egész, mert az első hetekben, hónapokban csak nekünk kellene megnyílni, kiadni magunkat, az érzéseinket, programokat szervezni, jó benyomást kelteni és gyakorlatilag vakon önteni bele az alakuló(?) kapcsolatba időt és energiát, figyelve arra, hogy sokak se legyünk és ne is gondolja úgy a nő, hogy valójában nem is igazán érdekel bennünket.

Értem én és láttam erről videókat, hogy egy ilyen nő mekkora hatalmas kincs lehet a burok mögött. Csak azt a burkot nem feltörni kell, hanem el kell érni, hogy maga engedje le és nem tudhatjuk, hogy ki van a burok mögött. Lehet, hogy tényleg főnyeremény, az is lehet, hogy egyáltalán nem és még az is, hogy egyébként semmi gond nincs vele, talán szerinte velünk sem csak éppen nem illünk össze.

Érzed azért te is, hogy a legtöbb férfi miért választ inkább "burok nélküli" nőt, akiben jóval kevesebb a kockázat, vagy miért mondja azt, hogy köszi, de inkább maradok egyedül?

okt. 27. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!