Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyák, sok randitok van?
"Egy mocskos qrvának néznek"
Te nézed annak, ne gondold hogy mindenki ilyen primitiv selejt, mint te.
Csak mert egy nőnek gyerek születik, nem szűnik meg mint ember, ugyanúgy lesz igénye és vágyni fog romantikus vagy szexuális kapcsolatra, ezt mindenki tudja, aki ember számba veszi a nőket.
#5:
Ő maga leírta, hogy nem csak szexre akarják. Vagy még találkozni se akarnak vele.
De hát nem csoda. Baba mellett főleg nem társkeresőkön kéne ismerkedni. Inkább offline és amikor már nagyobb az a kisbaba. Én nem tartom qrvának. Inkább úgy gondolom, hogy görcsösen akar szerelmet, társat. Én tőlem ismerkedjen ahogyan akar, de egyelőre nem jön neki össze.
Hány éves a gyerek?
Milyen lehetőségeid vannak randira (gyereket addig megtudod oldani pl)?
Valami hobbi pl.
Társkeresőn amúgy is selejt pasik vannak vagy nőjük mellé keresnek szexre.
Nekem egy lányom van, valahogy társasági ember vagyok és alakultak mindig a kapcsolataim.
Az elején csak szexkapcsolatom volt mert arra volt időm és kedvem.
Nyugi #6. Ez csak egy troll. Nő kiírna ide egy ilyet hogy baba mellett már pasi kell neki? Nyilvánvalóan csak a feszkót akarja itt csinálni, lásd a primitív 2-es már be is ugrott neki és nekiállt mocskosk.rvázni.
Nem tudom mennyi idős a "baba", mert először kisgyereket írt aztán babát, de hát na... elég válaszgeneráló, veszekedést szítani akaró kérdésnek tűnik. Nekem kettő van, mindkét verzió gyönyöreit megtapasztaltam (természetes és császár) és hát a szex az ezredik helyen volt, és a pasizás is az lett volna ha nem házasságban hanem egyedülállóként szülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!