Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anyák, sok randito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyák, sok randitok van?

Figyelt kérdés
27 éves kisgyerekes anyuka vagyok. A babám mellett társkeresőn ismerkedek. Sokan írnak de találkozni nem nagyon akar senki. Vagy ha igen nem komoly szándékkal. Más is ebben a cipőben van? Nektek mennyi randitok van? Vagy jött össze még találkoztatok a párotokkal?

jún. 11. 20:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
51%
A babáddal foglalkozz a pasik helyett. Úgyis csak meg akarnának dugni főleg azért, hogy baba mellett passzol. Egy darab férfi nem vesz téged komolyan emiatt.
jún. 11. 20:20
 2/25 anonim ***** válasza:
47%
Ne hari, de egyet kell, hogy értsek az elsővel. Két lábon járó redflag vagy. Egy mocskos qrvának néznek akinek annyira viszket, hogy kisbaba mellett nem bír magával...
jún. 11. 20:26
 3/25 anonim ***** válasza:
49%
Ne bántsátok! Neki is jár a boldogság! Keresi a szeretetet, boldogságot, biztonságot! Írj rám kérdező, ha van kedved! :)
jún. 11. 20:28
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
Én nem bántom, nen nem is gondolom, hogy csak szexre kell neki férfi, de a férfiak azt hiszik róla. Fölöslegesen ismerkedik pláne társkeresőkön.
jún. 11. 20:31
 5/25 anonim ***** válasza:
85%

"Egy mocskos qrvának néznek"

Te nézed annak, ne gondold hogy mindenki ilyen primitiv selejt, mint te.

Csak mert egy nőnek gyerek születik, nem szűnik meg mint ember, ugyanúgy lesz igénye és vágyni fog romantikus vagy szexuális kapcsolatra, ezt mindenki tudja, aki ember számba veszi a nőket.

jún. 11. 20:33
 6/25 anonim ***** válasza:
29%
Egy nő foglalkozzon a gyerekével, ne a pasik után szaladgáljon!!!
jún. 11. 20:34
 7/25 anonim ***** válasza:
60%

#5:

Ő maga leírta, hogy nem csak szexre akarják. Vagy még találkozni se akarnak vele.

De hát nem csoda. Baba mellett főleg nem társkeresőkön kéne ismerkedni. Inkább offline és amikor már nagyobb az a kisbaba. Én nem tartom qrvának. Inkább úgy gondolom, hogy görcsösen akar szerelmet, társat. Én tőlem ismerkedjen ahogyan akar, de egyelőre nem jön neki össze.

jún. 11. 20:37
 8/25 anonim ***** válasza:
*Ő maga leírta, hogy csak szexre akarják.
jún. 11. 20:38
 9/25 anonim ***** válasza:
51%

Hány éves a gyerek?

Milyen lehetőségeid vannak randira (gyereket addig megtudod oldani pl)?

Valami hobbi pl.

Társkeresőn amúgy is selejt pasik vannak vagy nőjük mellé keresnek szexre.

Nekem egy lányom van, valahogy társasági ember vagyok és alakultak mindig a kapcsolataim.

Az elején csak szexkapcsolatom volt mert arra volt időm és kedvem.

jún. 11. 20:42
 10/25 anonim ***** válasza:
27%

Nyugi #6. Ez csak egy troll. Nő kiírna ide egy ilyet hogy baba mellett már pasi kell neki? Nyilvánvalóan csak a feszkót akarja itt csinálni, lásd a primitív 2-es már be is ugrott neki és nekiállt mocskosk.rvázni.

Nem tudom mennyi idős a "baba", mert először kisgyereket írt aztán babát, de hát na... elég válaszgeneráló, veszekedést szítani akaró kérdésnek tűnik. Nekem kettő van, mindkét verzió gyönyöreit megtapasztaltam (természetes és császár) és hát a szex az ezredik helyen volt, és a pasizás is az lett volna ha nem házasságban hanem egyedülállóként szülöm.

jún. 11. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!