Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan egyedülálló férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan egyedülálló férfi, aki bármikor találna nőt, mégis prostihoz jár?

Figyelt kérdés
Van olyan, aki jóképű, sportos, jó szövege, stílusa van, és bármikor találna egy buliban nőt, és kapcsolatot is, mégis prostihoz vagy erotikus masszőrhöz jár? Ha igen, akkor mi az oka, miért jobb?
máj. 19. 12:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Van biztosan.
máj. 19. 12:24
 2/13 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem korrektebb.

Nem széditi mások fejét, és energiát sem kell pazarolnia, meg jobbra balra kamuznia egy dugásért.

Kifizeti letelik a fél óra, 1 óra és szépen hazamegy, levan tudva a kis szükséglete kielégítése.

máj. 19. 12:25
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Azért a rosszlányokon pl Pesti viszonylatban vannak elég fullos csajok. Még egy jó pasi is vágyhat ilyenre!
máj. 19. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Rajtam is meg vannak mindig lepődve, hogy miért nincs csajom. Mondjuk prostihiz is elég ritkán megyek, nem vagyok annyira ösztönlény.
máj. 19. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Persze hogy van, nem mindenkinek boldogság egy kapcsolat, sok teher is jár hozzá.
máj. 19. 12:58
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
#5 egyéjszakásról volt szó, nem kapcsolatról
máj. 19. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
6. Kapcsolat helyett választja ezt az életformát. 🤦‍♂️
máj. 19. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
melyiket? a szóban forgó két életforma: vagy becsajozol a buliban egyéjszakással, vagy prostizol. egyiknél sincs kapcsolat.
máj. 19. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
52%

7-es honnan tudod, hogy kapcsolat helyett?

Szerinted az jobb ha mindenkit szédítget jobbra balra, hogy ingyen p*nát kaphasson?

Lehet nem találta meg még a megfelelő embert számára, addig meg ez a megoldás megfelel neki. Vagy igen, lehet esze ágában sincs komoly kapcsolatra, de akkor sem szédít mást!

Én mint nő nem ítélem el azt a férfit aki ezt a módot választja, egyenesebbnek tartom, minthogy ígérgessen fűt fát szexért cserébe, és átverje akár az én fejemet!

máj. 19. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:

"aki bármikor találna nőt" "buliban nőt, és kapcsolatot is"

Nem sikerült szöveget értelmezni, de kötekedni azt megy!

máj. 19. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!