Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan egyedülálló férfi, aki bármikor találna nőt, mégis prostihoz jár?
8-as szerintem az 1 éjszakás bulis csaj sem különb, nem biztos lenne kedvem egy részegen tátongó pia szagú nőt hazavinni buliból, akivel nem is tudnék sok mindent kezdeni rosszabb esetben!
Lehet jobb neki inkább fizetni, de egy igényes józan, nappal is szép prosti várja őt arra a megbeszélt időpontra.
9. "Szerinted az jobb ha mindenkit szédítget jobbra balra, hogy ingyen p*nát kaphasson?"
Annyira szeretem mikor más adja a számba a gondolataimat, teljességgel valótlannal. Azt hiszem hogy erre mondják, hogy aljas rágalom. 😡
Hol említettem én egy szóval is hogy kit ítélek el, vagy hogy ez szerintem ne lenne rendben?
"honnan tudod, hogy kapcsolat helyett?"
Hogyhogy honnan? Hát onnan hogy nincs kapcsolatban, pedig lehetne. Ha nem lehetne, akkor nem ez lenne a kérdés. Egyéb értelmetlen kötekedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!