Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyák, sok randitok van?
Nehogy már szégyellnie kelljen magát! Álljunk már meg!
26 vagyok, több, mint él éve hagyott ott a férjem minket, most 16 hónapos a gyerekünk. Nem álltam még talpra, az első 3 hónap minden nap üvöltve sírtam.
Ő éli világát, nőzik, senki nem szólja meg.
Engem viszont anyám már elhordott minden k*vának, mert találkozgatok egy pasival (aki régi ismerősöm), amikor ex anyós elviszi a gyereket.
Nem fogom magamat sz*rul érezni, mert így alakult. Fiatalok vagyunk, én személy szerint sokkal nőiesebb lettem, mióta szültem.
Imádom, szeretem a fiamat, de van ő és vagyok én, mint külön ember, akinek igenis vannak igényei.
Nem szándékozom behálózni senkit, nem keresek pótapukát, nem kell eltartani, nem megy a magánéletem a kisfiam rovására. Viszont ez sem lehet örökké, az ember társas lény, nem elég csak 1-1 hétvége, hanem komolyabbat szeretne, mint bármelyik másik ember.
15*
Mármint a való életben nem a társkeresőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!