Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anyák, sok randito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyák, sok randitok van?

Figyelt kérdés
27 éves kisgyerekes anyuka vagyok. A babám mellett társkeresőn ismerkedek. Sokan írnak de találkozni nem nagyon akar senki. Vagy ha igen nem komoly szándékkal. Más is ebben a cipőben van? Nektek mennyi randitok van? Vagy jött össze még találkoztatok a párotokkal?

jún. 11. 20:11
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Komolyat keresek. De egyértelmű szerintem. Apukája elhagyott minket ezért keresek társat. Nem titkolom a társkeresőn hogy gyerekem van.
jún. 11. 20:46
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy hogy fél éves vagy 2...?
jún. 11. 20:54
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Nehogy már szégyellnie kelljen magát! Álljunk már meg!

26 vagyok, több, mint él éve hagyott ott a férjem minket, most 16 hónapos a gyerekünk. Nem álltam még talpra, az első 3 hónap minden nap üvöltve sírtam.

Ő éli világát, nőzik, senki nem szólja meg.

Engem viszont anyám már elhordott minden k*vának, mert találkozgatok egy pasival (aki régi ismerősöm), amikor ex anyós elviszi a gyereket.

Nem fogom magamat sz*rul érezni, mert így alakult. Fiatalok vagyunk, én személy szerint sokkal nőiesebb lettem, mióta szültem.

Imádom, szeretem a fiamat, de van ő és vagyok én, mint külön ember, akinek igenis vannak igényei.

Nem szándékozom behálózni senkit, nem keresek pótapukát, nem kell eltartani, nem megy a magánéletem a kisfiam rovására. Viszont ez sem lehet örökké, az ember társas lény, nem elég csak 1-1 hétvége, hanem komolyabbat szeretne, mint bármelyik másik ember.

jún. 11. 21:29
 14/25 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen érthető és jogos az igényed, de a férfiak tényleg úgy állnak hozzá, ahogy itt írta egy-két hozzászóló, illetve tapasztalod te is. 😔 Ingyenkvának néznek, meg azt gondolják, te már örülhetsz, ha valaki egyáltalán leáll veled. A társkereső amennyire praktikus megoldásnak tűnik a helyzetedben (hiszen a védőnőnél és más "babás helyeken" nyilván nem tudsz ismerkedni...), annyira rossz is. Te ott normális férfit és kapcsolatot nem igen fogsz találni. Gyerektelen huszonéves nőknek is csak csalódásaik vannak többnyire.
jún. 11. 21:42
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
Nemtudom utolsó...egy két pasi kivételével nem éreztem ezt.
jún. 11. 22:01
 16/25 anonim ***** válasza:
50%

15*

Mármint a való életben nem a társkeresőn.

jún. 11. 22:02
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
A való életben azért másabb szerintem. Vagy jobban palástolják... Vagy amiatt tűnik másabbnak, hogy nem kapod ömlesztve a nyakadba, tehát rövid idő alatt viszonylag sok férfitól a trutyit. Nem tudom, nekem nincsenek illúzióim. Gyerektelen nőkhöz is elég gázul tudnak hozzáállni a férfiak. Vannak kivételek, de a többség... Egyedülálló anyához pedig szerintem még rosszabbul. Ott tényleg bennük van ez, hogy mivel "hátrányos helyzetűnek" számít, vele szemben "ér" többet megengedni maguknak, messzebbre menni, mélyebbre süllyedni, szarba sem nézni, meg persze csak szexre használni, mert nehogy már más gyerekét és miatta a gyerekes lét velejáróit bevállalják...
jún. 11. 22:14
 18/25 anonim ***** válasza:
31%
Minek fiatalon szülni össze-vissza. Egy csomó felesleges gyereket leszültök.
jún. 12. 00:53
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit egyetértek az előzővel. Igen kedves lányok, nők. Belétek van kódolva, hogy elláttátok a természet adta feladatot. Férj-biztonság(pillanatnyilag hitt)-utódnemzés.
jún. 12. 06:09
 20/25 anonim ***** válasza:
18 anyukád téged minek szült vagy 40 éves volt már?
jún. 12. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!