Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyák, sok randitok van?
Figyelt kérdés
27 éves kisgyerekes anyuka vagyok. A babám mellett társkeresőn ismerkedek. Sokan írnak de találkozni nem nagyon akar senki. Vagy ha igen nem komoly szándékkal. Más is ebben a cipőben van? Nektek mennyi randitok van? Vagy jött össze még találkoztatok a párotokkal?jún. 11. 20:11
21/25 anonim válasza:
19 a biztonságot megteremtem egyedül is, köszönöm.
22/25 FoxtrotLidérc válasza:
A magam részéről... Nos, saját gyereket SEM szeretnék, nemhogy más gyerekeivel foglalkozni. A kisgyerekes anyukáktól azzal a lendülettel köszönök el minden jót kívánva.
Lehet lepontozni.
23/25 anonim válasza:
#18 Őszintén kívánom, hogy hasonló helyzetbe se kerülj, mikor tervezitek a gyereket, majd az apuka rájön, hogy nem így képzelte ez a családot és lelép.
24/25 anonim válasza:
Aki k*rvának néz emiatt, azzal amúgy se kezdenél. Aki azt hiszi, hogy a nő megszűnik nőnek lenni gyerek mellett, az annyira lent van intelligencia szintben, hogy hozzá szólni se érdemes. Mondom ezt gyermektelen nőként. Az ember társas lény, nem tudom miért meglepő, ha valaki társat keres, ha van gyereke, ha nem.
25/25 anonim válasza:
22 joga.
Én a csóróktól köszönök el pl. Kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!