Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anyukák, ti mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukák, ti mire vágytok?

Figyelt kérdés
Mármint párkapcsolati szempontból. Szeretnétek még összeköltözős, együttélős érzelmekre épülő párkapcsolatot?

jún. 10. 05:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
14%
Igen de a legtobb pasi erre alkalmatlan. Úgy meg nem.
jún. 10. 06:24
 2/28 anonim ***** válasza:
87%

Természetesen, hiszen attól, hogy anya IS vagyok, elsősorban ember, nő is vagyok.

Nem az anyaságom a mérője annak, hogy milyen felnőtt kapcsolatra vágyom.

Ez inkább egyéni értékrend kérdése, nekem érték egy elkötelezett, kölcsönös kapcsolat, amiben valóban megosztunk egymással mindent (én nagylelkű vagyok és mindig rácsodálkozom az ilyen kapcsolatban osztozkodós, fillérezgetős, egymás dolgait kényszeresen számon tartó önzősködős, minglis dolgokon, de akinek meg az az igénye, az is meg tudja találni a hozzá illő embert).

jún. 10. 06:52
 3/28 anonim ***** válasza:
86%
Persze jó lenne valaki, aki gyerekkel is képes elfogadni, de lehetetlennek tűnik, hogy találhat az ember lánya olyan férfit, aki erre tényleg alkalmas is, a szó legszorosabb értelmében.
jún. 10. 07:14
 4/28 anonim ***** válasza:
67%
Gyerek előtt/nélkül is lehetetlennek tűnik. A gyerek nem oszt szoroz semmin.
jún. 10. 08:14
 5/28 anonim ***** válasza:
64%
Dehogy is nem! Hány kérdésnél írták már le több százan, "Nem nevelném más kölykét!" és ehhez hasonló megjegyzéseket. Igen, szexre lehet találni valakit, de komolyra nem. Vannak sikersztorik persze, de ritkák! A gyerek kötöttség, alkalmazkodni kell hozzá, nem érsz már rá úgy, mint gyermektelen időkben, szóval tök más a szitu.
jún. 10. 08:37
 6/28 anonim ***** válasza:
52%
Együttélőst biztos nem! Elég a gyerekről gondoskodni, kiszolgálni, nem hiányzik, hogy még egy férfit is. De emellett azért legyek állandóan tip-top, mert a póló-melegítő kombó, összefogott haj, natúr arc kiábrándító és faroklankasztó 😏 Valami stabil szexkapcsolatot tudnék elképzelni, ami azért nem teljesen érzelemmentes. Afféle barátság extrákkal. A gyerekhez semmi köze, vele semmi dolga, találkozniuk sem kell soha. Na de még erre sem lehet alkalmas, jó férfit találni. Csak önző, érzéketlen, EQ 0, 2 perc alatt ürítő tahókat.
jún. 10. 09:00
 7/28 anonim ***** válasza:
85%

Privre: nem gyerekkel, hanem anélkül is szinte lehetetlen egy helyesnormalisrendeshűkitartókomoly pasit találni. Ezt irtam. Az hogy van/nincs gyerek az szinte mindegy.

Megesik hogy anyukáknak hamarabb akad jópasi komolyra, mint szingliknek.

jún. 10. 09:47
 8/28 anonim ***** válasza:
88%
Ne légy te ebbe annyira biztos, maradjunk ennyiben. Azt én is látom, elköteleződni a pasik jó része tényleg nem nagyon akar már!
jún. 10. 09:51
 9/28 anonim ***** válasza:
72%
10 év együtt élés után én is azt mondom köszönöm szépen de nem kívánok mégegyszer összeköltözni senkivel. Minden szempontból jobb egy barátság extrákkal kapcsolat, 5 éve ilyenek vannak és jól működik 🙂
jún. 10. 09:58
 10/28 anonim ***** válasza:
61%
A drága férfiak elérték, hogy már ne vágyjak ilyesmire! Nincs hiszti, kritizálás, kihasználás, hazudozás, stb. Életképes vagyok férfi nélkül is, nem adott egyik sem az életemhez, inkább csak elvett. A férfiak többsége úgy van bekötve: "Szükségem van rád, ezért szeretlek!" A nők pedig másképp: "Szeretlek és szükségem van rád!" Úgyhogy érzelmekre épülő kapcsolat nincs, csak a puszta érdek a férfiak részéről. Legalábbis a tapasztalat ezt mutatja!
jún. 10. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!