Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anyukák, ti mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukák, ti mire vágytok?

Figyelt kérdés
Mármint párkapcsolati szempontból. Szeretnétek még összeköltözős, együttélős érzelmekre épülő párkapcsolatot?

jún. 10. 05:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
47%
Lényegtelen, mire vágyunk, a jó pasik ebben a korban már foglaltak, a maradékból meg nem fogok válogatni, éljen a vibrátor!
jún. 10. 11:15
 12/28 anonim ***** válasza:
61%
Van elég dolgom, nem éri meg egy pasival se nyűglődni. Képtelenek alkalmazkodni a helyzethez, kisgyerek mellett nem lehet csakúgy romantikázni? Persze, hogy a gyermektelen nő kell nekik, meg is értem őket!
jún. 10. 11:38
 13/28 anonim ***** válasza:
47%
Mikor társkeresőzni kezdtem, egyértelmű volt, gyermekes férfiakra szűrök, a tapasztalat azt mutatta, nem véletlenül váltak el tőlük, elég a szerető!
jún. 10. 11:58
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

Az a baj az elvált anyukákkal, hogy az átlag válás után az apa kéthetente hétvégén viszi el csak az apuka a gyerek(ek)et, vagy még ennyit se. Persze ez nem kimondottan az anyukák hibája, hanem ezé a rossz (jogi és társadalmi) szokásé, meg az apáké, akik nem is apák így.

Én, mint elvált apa, a gyerekeimet rendszeresen látom, tehát majdnem felesben. A legutóbbi elvált anyuka párom azért dobott, mert nem volt elég én-ideje, mivel neki is kéthetente vitte el az apuka a gyerekeit, meg még hetente egy délután. És azt mondta a nő, hogy nincs ideje magára, tehát abban a pár szabad napjában már egyedül akart lenni, sportolni stb, én már nem fértem bele. Tehát ilyennel már le se állnék, akinek hasonlóan kevés ideje van. Ki marad a 40-es korosztályomban? Akinek nem lett gyereke, de az ilyen nő sajna már a kutyájába, macskájába szerelmes, vagy látja bele a meg nem született gyerekét.

Szóval egyenlőtlen a társkeresési "piac" ezen része. Az egyik serpenyőben az elvált apukák tobzódnak a programokban (és mindenféle nőkben), és nem foglalkoznak a gyerekükkel. A másik serpenyőben az elvált anyukák teszik tönkre az életüket, hogy túl sok teher alatt már nem jut idejük önmagukra. Normális ez így?

jún. 10. 12:10
 15/28 anonim ***** válasza:
64%
*hogy az átlag válás után az apa kéthetente hétvégén viszi el csak a gyerek(ek)et, vagy még ennyit se.
jún. 10. 12:11
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
"Akinek nem lett gyereke, de az ilyen nő sajna már a kutyájába, macskájába szerelmes, vagy látja bele a meg nem született gyerekét." Persze sarkítottam, nem minden 40-es gyerektelen nő ilyen, de sajna nagyon sokan közülük. Tehát keresem továbbra is a tűt a szénakazalban. :)
jún. 10. 12:14
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
Pontosan így gondolom én is, 13-as! Lehet, hogy az elmélet szintjén nem korrekt, ha más megítélés alá esik egy elvált, gyerekes nő és férfi, de a gyakorlat arról tanúskodik, hogy teljesen jogos. Ha egy átlagos magyar feleség és anya helyzetét vesszük alapul, maradjunk annyiban, hogy ha valami van, nem a válás lesz az első gondolata... Ahhoz, hogy beadja a papírokat és vállalja az egyedülálló anyasággal járó összes nehézséget ebben a nyomorult országban, már nem kicsi problémák, disznóságok kellenek. Vagy a másik eset, amikor a férj/apa lép le, egy új nő miatt vagy mert nem jöttek be neki a házasság és a családosdi kevésbé rózsaszín velejárói. Bármelyikről is legyen szó, nem tudnék jó szívvel ajánlani egy ilyen férfit még egy szintén elvált, gyerekes nőnek sem.
jún. 10. 12:22
 18/28 anonim ***** válasza:
22%
Aki nő létére egyedül van, az már alapból egy jó nagy redflag, szal a kérdés elég értelmetlen, főleg ha purgyéja is van.
jún. 10. 12:49
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Kit erdekel.. az elvalt anyuka nagyobb szepsegnek kepzeli magat mint az insta modellek.. a legtobb bekepzelt , arogans, alszent no mind mind gyerekes anyuka.. kinek kellenek??
júl. 24. 18:03
 20/28 anonim ***** válasza:
Igen, szeretnétek még összeköltözős, együttélős érzelmekre épülő párkapcsolatot, de nem sok esélyt látok rá. Évekig próbálkoztam élőben és társkeresőkön is, de már feladtam. Folyamatosan azt kaptam meg, hogy miért nem megyek bele szexkapcsolatba, legyek laza, stb.... Inkább vagyok társtalan, mint ilyenbe belemenjek. Nekem ez nem fér bele az erkölcsi normámba. Ja és a kisebbik gyerekemet nekem is ritkán viszi csak el az apja, de attól még, ha lenne párom, akkor a minőségi idő együttöltését várnám el. Most az a szerencsém, hogy nyári szünetben a hétköznapokra, amíg dolgozom, a nyugdíjas mama bevállalja a gyerekfelügyeletet. 42N
júl. 24. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!