Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 1 gyerekes anyukák,hogyan látjátok az ismerkedést?
Nehéz, mert a hangulatom, életem a gyerekemre is hatással van, így nehezebben kockáztatok és igyekszem biztosra menni, csak nagyon stabilnak látszó férfiakkal ismerkedek és csak olyanért hagyom ott a gyereket(randikra), aki igazán szimpatikus, nincs "elvesztegetni való időm"
Mással nincs problémám, jelentkezők vannak, nem jobbak és nem is rosszabbak, mint gyerek előtt, ugyanúgy teljesen "vegyes" a felhozatal és rettenetesen sok a férfi, csak ugye velem van a baj.. A gyerek növeli az elvárásokat.
Én bevállalós voltam minap. Nyáron voltunk egy lagziban, én még a férjemmel, egy férfi meg egy ismerős csajjal volt.
Ősszel elhagytam a férjemet összetett problémák után.
Elkezdtem ismerkedni itt, de katasztróva volt.
A srác szimpi volt az emlékezetemben, rákerestem fészen. Csomó közös hobbi...
Helyes is...
Írtam neki. Két tök jó randin vagyunk túl.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nagy valószínűséggel 10ből 9 független pasi tuti felvenné velem a fonalat. Még a házasok is, de az nem pálya. Nem vagyok extra szépség, de még számomra is érthetetlen kisugázásom van.
Mintha az elmúlt sok-sok év összegyűjtötte volna a párom számára észrevétlen jó tulajdonságaimat es kiült volna az arcomra.
Szóval most irtó könnyű ismerkednem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!