Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adják elő a nők, hogy nekik azért rossz a párkeresés, mert a férfiak konzervativok, ők meg progreszivek, mikor az adatok az ellenkezőjét igazolják?
Figyelt kérdés
A partizán felméréséből ugyanis egyértelműen kiderül, hogy a nők tarják hatalmon a fideszt!
És ezt nehéz lenne progresszionak beállitani.
#Porgresziv nők #Konzervativ nők #Valojában mit gondolnak #Valos adat
okt. 23. 09:18
41/52 A kérdező kommentje:
39. Ne menjünk át not all womanbe ha kérhetem! Vagy akkor a férfiaknak is legyen jogos….
okt. 24. 12:35
42/52 anonim válasza:
#41 nem, nem kérheted, tényeket kértél, és ez egy tény. A férfiak ugyanúgy nem mennek el szavazni, de látom, neked nem a válaszok és a megoldás a fontos, hanem hogy savazhasd a nőket. Grat, ez mondjuk pont fideszes és agyament jobber hozzáállás.
43/52 A kérdező kommentje:
42. Jajj ilyenkor hirtelen milyen fontos lesz hogy nem csak a nők. Márpedig de a nők jobban nem mennek el szavazni, mint a férfiak, ez egy tény. Ha tetszi, ha nem.
okt. 24. 12:43
44/52 anonim válasza:
#42 ki bántott? Mindennek okai a csúnya nénik? Anyuci volt szigorú, vagy az első szerelmed bántott meg?
45/52 A kérdező kommentje:
44. Majd akkor is ezt add elő, ha a kővetkező kérdés alatt szidják a férfiakat, ja nem, akkor majd helyeselsz ezerrel! És kicsit se fog zavarni a kettős mérce….
okt. 24. 12:48
46/52 anonim válasza:
#45 kivéve, hogy nem vakon helyeslek, vagy tiltakozok, hanem megnézem és atgondolom, hogy mi alapján. Most ez szerintem nem jogos savazás, ez nem jelenti azt, hogy bármikor csak a nőknek lehet igaza, mert mindenki téved, mindenki hibázik. A kulcsszó a gondolkodás.
47/52 A kérdező kommentje:
46. “ Most ez szerintem nem jogos savazás, ez nem jelenti azt, hogy bármikor csak a nőknek lehet igaza,”
Lehet hogy nőnek nincs igaza, csak a gyakorin még nem volt arra példa, hogy nőt hibáztassanak az itteni nem incel válaszolók….
okt. 24. 12:54
48/52 anonim válasza:
#47 biztosan volt, néha én is találkozok ilyenekkel, nem mindig ebben a kategóriában, de tény hogy nem vagyok fenn minden nap
49/52 A kérdező kommentje:
“ ki bántott? Mindennek okai a csúnya nénik? Anyuci volt szigorú, vagy az első szerelmed bántott meg?”
Mintha érdekelne…..
okt. 24. 13:34
50/52 A kérdező kommentje:
9 perc után Dull szabolcs is arról beszél, hogy a nők inkább fideszesek.
https://www.youtube.com/live/3fHNOSz4LLE?si=nTkTXL_5NHDfAnIm
De a vétóban is ez volt.
Képmutatás amit a relativizálók le műveltek itt a válaszokban!
okt. 25. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!