Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adják elő a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adják elő a nők, hogy nekik azért rossz a párkeresés, mert a férfiak konzervativok, ők meg progreszivek, mikor az adatok az ellenkezőjét igazolják?

Figyelt kérdés

A partizán felméréséből ugyanis egyértelműen kiderül, hogy a nők tarják hatalmon a fideszt!

És ezt nehéz lenne progresszionak beállitani.

[link]

#Porgresziv nők #Konzervativ nők #Valojában mit gondolnak #Valos adat
okt. 23. 09:18
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
57%

10

Inkább te magyarázol bele dolgokat, addig forgatod, amíg téged nem igazol. 3%-al több nő van a fidesz mellett, mint férfi.

okt. 23. 13:13
 12/52 anonim ***** válasza:
38%

A nők tartják hatalmon a fideszt? :D :D :D Pár százalékkal?

A 40 alatti korosztályban 10-15% a népszerűsége.

Egy fidesz szavazó nem feltétlen hagyományos értékeket követ a magánéletben.

Orbán felesége sem otthonülő háziasszony.

Ostoba vagy, de nagyon.

okt. 23. 13:47
 13/52 A kérdező kommentje:
Aranyos hogy a pár százalék különbségre próbáljátok fogni, a Tiszánál lévő 11% meg el van felejtve, hát ha nem akarjátok látni a nyilvánvalót, akkor hiába mondom!
okt. 23. 14:12
 14/52 anonim ***** válasza:
77%
Neked mi a problémád? A napnál világosabb, hogy az idős nők szavaznak a Fideszre, ezt erősíti a tény, hogy elöregedő társadalomban élünk, ÉS a férfiak hamarabb halnak, ezért idosebb korban több nő van életben, és megy el szavazni. Ne ragadjunk már tényeket.
okt. 23. 14:23
 15/52 anonim ***** válasza:
70%
De buta vagy, kérdező. Nem ég a fejed? Nekem helyetted ég. Ennyire benézni valamit.
okt. 23. 14:26
 16/52 anonim ***** válasza:
41%

Én Magyarországon sose hallottam hogy olyat mondanának hogy a férfiak túl konzervatívak a nők meg túl liberálisak és ezért nem alakulnak ki párkapcsolatok. A Fidi támogatottsága inkább más szempontok alapján határolható be jól ahogy fölöttem többen jól írták (életkor, iskolai végzettség, lakóhely stb).

Az USAban voltak az utóbbi időben ilyen kutatások ott tényleg van egy tendencia amiben a nők erősen demokrata irányba tolódtak a férfiak pedig valamennyire jobbra.

Hozzáteszem hogy azt még ferfiként is meg tudom érteni hogy egy nő miért akar a lehető legtöbb távolságot tartani a repuboktól, nőként én se akarnék rájuk szavazni (bár speciel férfiként se de nem vagyok amerikai), az abortusz politikájuktól kezdve úgy általában nagyon furcsa a párkapcsolatokhoz meg a szexhez való hozzaallasa a konziknak, állandóan más nemi életével foglalkoznak meg ilyen nagyon kellemetlen, szinte creepy módon beszélnek a szexről. Főleg az öregebb repubok.

okt. 23. 15:05
 17/52 anonim ***** válasza:
54%
16, én mindig mondtam, bár azt tényleg nem hallottad, hogy itthon a férfiaknak keletre, nőknek nyugatra kéne áttelepülniük, és mindenki megtalálná a párját.
okt. 23. 15:07
 18/52 anonim ***** válasza:
55%
16 Fuh hát nem tudom teso lehet neked ez az álom, én a munkám miatt alkalmasint belefutok ebbe a keleti üzleti meg életbeli mentalitásba, én ezt inkább kihagynám. Di kinek mi.
okt. 23. 15:14
 19/52 anonim ***** válasza:

Én konzervatívnak gondolom magam, és pont ezért nem szavazok a fideszre (nő vagyok). Nem fogok egy posztkomcsi pártra szavazni, mert a fidesznek amúgy az ég világon semmi köze a konzervativizmushoz.

Ahogy pedig már írták: azért lehet ilyen statisztika, mert a gidesz szavazói többségben a nyugdíjasok és belőlük több a nő, mivel a nők tovább élnek.

okt. 23. 19:53
 20/52 anonim ***** válasza:

19

De csak 3% a különbség a nők javára :D Más statisztika szerint pedi csak 1,5% :D

okt. 23. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!