Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adják elő a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adják elő a nők, hogy nekik azért rossz a párkeresés, mert a férfiak konzervativok, ők meg progreszivek, mikor az adatok az ellenkezőjét igazolják?

Figyelt kérdés

A partizán felméréséből ugyanis egyértelműen kiderül, hogy a nők tarják hatalmon a fideszt!

És ezt nehéz lenne progresszionak beállitani.

[link]

#Porgresziv nők #Konzervativ nők #Valojában mit gondolnak #Valos adat
okt. 23. 09:18
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy ilyen sötét vagy… nem lehet hogy nem a “progresszív fiatal nők” vannak többen? Nem lehet hogy olyat látsz a dologba, ami nincs?
okt. 24. 11:59
 32/52 A kérdező kommentje:
30. Én ilyet nem álitottam, az hogy nem vagy képes felfogni, hogy a két tábor mérete a probléma, nem engem minősít.
okt. 24. 12:04
 33/52 A kérdező kommentje:
31. Az adatok nem ezt mutatják. Tényszerűen támaszt ala, mert különben csak vágyvezérelt fantáziálás, amit előadsz!
okt. 24. 12:06
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
#33 társadalom tudományban nincs olyan, hogy ilyen felmérés alapján tényeket mondunk. Kezdve ott, hogy alapból nagyon tudnak torzitani az adatok, pláne ha sérül a reprezentativitás. Szerintem semmi érthetetlen nincs ebben, a kori eloszlás, és a női nemi többség teljesen hozza a valós jelenséget. Ennél többet nem szabad belelátni, mert nagy eséllyel torz a minta. Megkockáztatom, hogy lakossági arányoknál máris más lesz, ha hatványozzuk a városi-fiatal-iskolázott női réteget és külön a vidéki (itt tényleg a vidék vidéket értem, nem a nagyvárosokat)- iskolázatlan fiatal nőket. Érted már? Ez nem matematika, hogy van egy egzakt megoldása az egyenletnek, ez társadalomtudomány, itt vannak kilengések és pontatlanságok.
okt. 24. 12:10
 35/52 anonim ***** válasza:

"Apartizán felméréséből ugyanis egyértelműen kiderül, hogy a nők tarják hatalmon a fideszt!"

Akkor gondolom ezt nem te írtad...

okt. 24. 12:14
 36/52 A kérdező kommentje:
31. Ezt a többes tagadást elsőre félreértettem. Én is azt állítom, hogy kevesebben vannak a progresszív nők, mint a konzervatívok.
okt. 24. 12:21
 37/52 A kérdező kommentje:
35. Azt én írtam, de én az el nem menő, vagy nem létező progreszivabb gárdát teszem felelőssé, nem azt a 3%ot, amivel, a fideszeben többen vannak, hanem azt a 11%ot, akivel a tiszában kevesebben vannak.
okt. 24. 12:23
 38/52 anonim ***** válasza:
37 miért lenne szükségszerű, hogy a tiszára szavazzanak a "progresszív" nők?
okt. 24. 12:29
 39/52 anonim ***** válasza:
#37 ez mindig elmondható. Nagyon sokan vannak, akik otthon, a kocsmában a haveroknak meg neten pampognak, hogy a kormány így meg úgy, de nem mennek el szavazni. Teljesen mindegy, hogy jobb vagy baloldal, én ezt kimondom, elítélem. Vagy panaszkodjon de akkor menjen el szavazni, vagy ha nem ment, akkor meg ne panaszkodjon, mert az egyetlen eszközt amit kapott nem használta. De ez nem csak a fiatal nőkre igaz, hanem minden demográfiai csoportra. Lehet százalékokon lovagolni, de nem a százalék a kérdés vagy a probléma, hanem a jelenség, hogy miért ilyen kevesen szavaznak.
okt. 24. 12:30
 40/52 A kérdező kommentje:
38. Nem az, de nincs meg a hiányzó 11% máshol se. Ha mondjuk lenne egy 10%os momentum, akkor azt mondom, jogos, de nincsen.
okt. 24. 12:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!