Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiakhoz szól a kérdésem:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérdésem: ismerkedésnél (online/offline) melyek a legnagyobb Red flagek nálatok?

Figyelt kérdés

Nem panaszkodni jöttem ide, hanem tanulni. Másfél éve kisebb-nagyobb megszakításokkal a párkeresők csoportját erősítem, online-offline is ismerkedtem, főleg előbbinél elég sok rossz tapasztalatom volt.

Nem gondolom, hogy hatalmas gondok lennének velem, nyilván vannak hibáim, mint mindenkinek, de összességében úgy gondolom, nem lennék sem lelkileg, sem testileg rossz barátnő.

Persze azt szokás mondani, ha magad körül mindenkit bolondnak tartasz, akkor valójában te vagy a bolond, szóval megmondom az őszintét, már kezdem tényleg úgy gondolni, hogy bennem lehet(nek) taszító dolgok, ezért így abszolút névtelenül érdekelnek, hogy milyen redflagek vannak, aminél az érdeklődés elveszik. Külsőre-belsőre akár.

Érdekes, korábbi 2 hosszú kapcsolatomban nem voltak önértékelési problémáim, de mióta szingli vagyok, kezdem magam egy rakás sz...kupacnak érezni, pedig sokkal többet foglalkozom magammal, mint kapcsolatokban (eleve több időm is van nyilván 😆), de ez a sok csalódás azért elég sokat kivesz az emberből.

Köszi a válaszokat. 26

okt. 22. 23:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%
15. Jó neked, engem még egy kávéra sem hívnak meg. Tényleg csak a külső számít, a szép arc.
okt. 23. 13:59
 22/28 anonim ***** válasza:
#21 tessék: ☕ ☕
okt. 23. 14:05
 23/28 anonim ***** válasza:
69%

20: "Jó külsővel tiéd a világ."

Pontosan!

Ezt is hányszor leírtam már - és mindig le lettem pontozva érte a vérbe, meg elhordva mindenféle betegnek, ostobának, hulladék személyiségűnek stb.

Egy szép nőnek konkrétan még a szarát is megennék... Mindent, de mindent elnéznek neki, semmi sem baj. Nekem annyit sem, ha épp fáradtan, bágyadtan gyengébbre sikerült egy poénom. És igen, ahogy 21-es is írja, nincs egy kávéra meghívás sem. Ha akarok valamit, örüljek, hogy nagy kegyesen hajlandó leállni velem, én menjek, a saját kocsimmal, a saját pénzemből tankolva, minden költséget állva, amennyire csak tudom, "kirittyentve" magam, és teljesítsek meg teperjek ezerrel. Cserébe azért, hogy neki mondjuk más nőn járjon az esze közben vagy odaszúrjon egy-két gonosz kis megjegyzést, pofákat vágjon meg ilyenek...

Tényleg ég és föld a különbség. Teljesen más a világ, a létezés szépként. És ne keseredjen bele az ember, meg ne frusztrálódjon. Aha...

okt. 23. 14:10
 24/28 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem túl negatívak a nők. Nekem pl egy bőrproblémás - átlag szerű nő tetszett az internetről. Sokat beszéltünk és megszerettem. De offolt mert én nem vagyok vékony meg helyes férfi.
okt. 23. 14:23
 25/28 anonim ***** válasza:
39%

"Teljesen más a világ, a létezés szépként. És ne keseredjen bele az ember, meg ne frusztrálódjon. Aha..."

Ha már nem születtél nőként szépnek, legalább a modorodon változtatnál.

Én se a szép nőkért vagyok oda, sőt!

De egy megsavanyodott, okoskodó dumagép még egy anne hathaway külsővel is taszító.

okt. 23. 17:46
 26/28 anonim válasza:
Ha mindig csak néhány szóban válaszol. Ha hemzsegnek az üzenetei a helyesírási hibáktól. Ha nem rak fel rendes képet magáról, csak valami filterest. Folyamatos panaszkodás. Ha nem tartja magát kívánatosnak. Bármi, ami arra utal, hogy control freak.
okt. 24. 17:18
 27/28 anonim ***** válasza:
Tegyük fel egy kedves normális de a te szinted alatti pasi kezdeményez az sértés lenne keked vagy örömmel fogadnád? (160 cm 80 kg) ez minden nőnek szól komolyan érdekel. Nincs gond azzal ha jó pasit szeretnétek csak azzal ha az átlag vagy alatti pasikat szidjátok mert ők nem próbàlkoznak.
okt. 27. 10:35
 28/28 anonim ***** válasza:
170 cm vagyok, 58 kg, attól még, hogy a fejem ocsmány, miért egy nálam 10 centivel alacsonyabb, cserébe 20 kilóval nehezebb, teljesen más alkatú férfival kellene lennem? Egy a férfi átlagnál magasabb (mivel elvileg picit én is magasabb vagyok a nőinél), genetikailag vékony, nyúlánk alkatú, csak nem szép fejű lenne az "igazságos". De ugye már azoknak is egekben az elvárásaik, engem levegőnek néznek, láthatatlan vagyok számukra, és akkor még a férfiak panaszkodnak, hogy a nőknek milyen igényeik vannak külső terén...
okt. 27. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!