Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fiatal nők ösztönösen vonzódnak idősebb férfiakhoz" beteges elméletnek van valóságalapja?
Magyar nyelven erről még nem olvastam cikket, de angol nyelvterületen, főleg USA beli youtube, pick-up artist, ismerkedési, párkapcsolati coach stb. témában ez egy létező téma, hogy igenis a 20-30 közötti nők ösztönösen vonzódnak a 40-50-es férfiakhoz mert hogy azokban érettség, élettapasztalat és egzisztencia van.
Nem lehet hogy ez országonként eltérő és mondjuk USA-ban elterjedt, mert Magyarországon ilyenről még nem hallottam?!
# 1
szerintem is. Itt igazából nem egyszerűen az egzisztenciához való vonzódásra gondolnak és ez legtöbbször ha van akkor nyilvánvalóan 40+ férfiaknál.
Van valóságalapja de kb csak minden 3. nőre igaz
2 a 3 ból abszolút nem vonzódik idősekhez.
Ja és 40+ feletti férfiak nem túl vonzók általában véve
# 3
de ez nem inkább pénzhez vonzódás mintsem ahhoz hogy 40-50 éves nem?
# 4
én is csak olyat hallottam hogy gimis, egyetemista lányok szörnyülködve emlegetik hogy rájuk mozdult egy 40-es apuka meg ilyenek. De olyat még sosem hallottam hogy epekedve meséli micsoda 40-es szupercsávóval randizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!