Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiakhoz szól a kérdésem:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérdésem: ismerkedésnél (online/offline) melyek a legnagyobb Red flagek nálatok?

Figyelt kérdés

Nem panaszkodni jöttem ide, hanem tanulni. Másfél éve kisebb-nagyobb megszakításokkal a párkeresők csoportját erősítem, online-offline is ismerkedtem, főleg előbbinél elég sok rossz tapasztalatom volt.

Nem gondolom, hogy hatalmas gondok lennének velem, nyilván vannak hibáim, mint mindenkinek, de összességében úgy gondolom, nem lennék sem lelkileg, sem testileg rossz barátnő.

Persze azt szokás mondani, ha magad körül mindenkit bolondnak tartasz, akkor valójában te vagy a bolond, szóval megmondom az őszintét, már kezdem tényleg úgy gondolni, hogy bennem lehet(nek) taszító dolgok, ezért így abszolút névtelenül érdekelnek, hogy milyen redflagek vannak, aminél az érdeklődés elveszik. Külsőre-belsőre akár.

Érdekes, korábbi 2 hosszú kapcsolatomban nem voltak önértékelési problémáim, de mióta szingli vagyok, kezdem magam egy rakás sz...kupacnak érezni, pedig sokkal többet foglalkozom magammal, mint kapcsolatokban (eleve több időm is van nyilván 😆), de ez a sok csalódás azért elég sokat kivesz az emberből.

Köszi a válaszokat. 26

okt. 22. 23:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%
Ne legyél csúnya.
okt. 23. 06:21
 12/28 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem csak magasabbra teszed a lécet, mint kéne. Pl. én sportos csinos nőként pár nap tinderezés után találtam olyan párt, aki megfelel nekem teljesen. Sportos, törődő, sikeres stb. Viszont vannak olyan barátnőim, akik hozzád hasonlóan évek óta egyedül vannak, mert ők is izmos jóképű pasira ácsingóznak, csak nekik ők nem kellenek. És valahogy ezt nem veszik észre. Igaz a nem szép lányokkal az átlagjóskák sem bánnak jól, akkor meg már legalább nézzen ki jól, ezt megértem😀Sportolj, plasztikáztass, turbózd fel a külsődet, hidd el fasziknak csak ez számít.
okt. 23. 08:26
 13/28 anonim ***** válasza:
58%
Nem lehet kérdező hogy magadat tökéletesnek gondolod? És minden gondodért másokat hibáztatsz? Vagy azért akarsz pasit hogy az majd kegyes pozitív hazugságokat nyomja neked, ami által jobban érzed magad? Ne más személytől tedd függővé a boldogságot. Saját magaddal legyél megelégedve és boldog. És utána keress férfit.
okt. 23. 08:54
 14/28 anonim ***** válasza:
32%

"Igaz a nem szép lányokkal az átlagjóskák sem bánnak jól"

"turbózd fel a külsődet, hidd el fasziknak csak ez számít"

Mekkora igazságok! Sajnos. 😔

okt. 23. 08:55
 15/28 anonim ***** válasza:
28%
#14 hát igen, nekem a vékony, de nem olyan szép arcú barátnőimnek egy jó tapasztalata nem volt soha a férfiakkal, hiába jószívű, kedves, aranyos lányok. Az egyiknek mentális betegek jutottak, a másikat kihasználta, lelkileg bántalmazta az exe aztán megcsalta…nem csoda, ha inkább egyedül vannak, mint ilyenekkel. Sajnos a jó bánásmód csak a jó külsőnek jár. Már rendesen rosszul érzem magam, mikor mesélném nekik, hogy engem meg nyaralni visznek a pasijaim meg kb. épp csak a seggemet nem nyalják ki. Vagy épp azt is😏🤣
okt. 23. 09:01
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Az agyatlan hülyékkel nem tudok mit kezdeni, nagyon taszítóak számomra. Pl DK-s, Fideszes szektatagok, oroszbarát Putyinhívők, komcsik, vad kapitalisták, elborult Istenhívők, laposföldhívők, UFO-sok, stb. Eleve a szektások nem jönnek be, ezek az extrovertált, gondolkodni, kételkedni nem hajlandók és nem tudók. Jól összegyűlnek és bólogatnak, mint a kutyus a kalaptartón, az egymás hülyeségeire.

Külsőre a gyerekes cicababák. Bohóc pofájúra sminkelt, fröccsöntött műanyag izék. Divatbohócok, akik fagyban is szakadt térdű nadrágban villogtatják a meztelen lábukat, tehát akik többnek akarnak látszani, mint akik valójában.

Akiken látszik, hogy egészségtelen kajákkal tömik magukat.

Akiben meg látok valamit, ami nem alapból red flag, ő meg általában engem ignorál valamiért, szóval elég jól tudjuk már gyűlölni egymást, szeretet meg persze nuku.

okt. 23. 09:29
 17/28 anonim ***** válasza:
61%
Add meg a nem szép arcú de vékony barátnőid elérhetőségét! 😁 Nekem pont ők az ideálisak pocakos férfiként.
okt. 23. 09:29
 18/28 anonim ***** válasza:
16# szép jellemzés. Kár az utolsó mondatért.
okt. 23. 10:05
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
15: Elhiszem. Csak megerősíteni tudom vékony (170/58), egyáltalán nem szép arcú nőként. Úgy örülök, amikor ezt más is leírja rajtam kívül, az én tapasztalataimat itt folyton megkérdőjelezik, illetve belém állnak, hogy nem is a külsőm miatt... Ugyan már! Remekül ábrázoltad a valóságot. És hát igen, szar örökké csak egyedül, de még szarabb olyanokkal, amilyenek nekünk "jutnának".
okt. 23. 11:15
 20/28 anonim ***** válasza:
54%
#19 dehogynem így van, mondom elég csak összehasonlítani a tapasztalataimat a barátnőimével. Ég és föld. Jó külsővel tiéd a világ.
okt. 23. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!