Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért hiszik azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hiszik azt hogy a nő minden reakciója flörtölés?

Figyelt kérdés

Még mosolyogni sem lehet, mert azt hiszik, akkor be akarok vágódni náluk. Ha kedves vagyok, ha szemüveget hordok, ha sokat nevetek, erre mind azt hiszik, értük van.

Múltkor felálltam a munkahelyemen a székről, lejjebb húztam a szoknyám és megkaptam, hogy ezzel a mozdulattal a fenekemre akartam felhívni a figyelmet. Hogy tessék??? Ceruzaszoknyát viseltem, az ülés közben felcsúszik. Ennyi volt az oka, hogy lehúztam. A szoknya se rövid, kicsit a térdem fölé ér.

Egy férfi már a kedvességet, segítőkészséget is szabad útnak tekinti. De miért? Ilyen a természetem! Ha nem mosolyognék, akkor meg egy morcos r.bancnak lennék elkönyvelve, ezt amúgy garantálom.

Miért hiszi azt a férfiak nagy része (nem mindenki, tudom!!!), hogy azért csinál a nő mindent, hogy felszedje őket? Hogy aki kedves az csak velük kedves és azért, mert akar valamit?

Én ugyanúgy bánok a bájgunár 30 éves kollégámmal, mint a 60 évessel.

Hozzáteszem: nem vagyok egy kifejezetten szép nő, még felesleg is van rajtam. Milyen lehet egy top10-es nőnek?

okt. 21. 22:28
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
77%

50

Másik férfi által. És mert szeretnek kötekedni és mindenbe beleállni. Azok lesznek áldozatai más férfiaknak.

okt. 22. 17:00
 52/58 anonim ***** válasza:
55%
Hozzám is kedves volt egy kolleganom, buliban meg is oleltem, persze felreertette, fel akart hivni a lakasara szexelni, de nekem nem tetszett, offoltam. Ennyit az artatlan kedvessegrol.
okt. 23. 10:11
 53/58 anonim ***** válasza:
31%
52 Mi van? Egy esetből sugallsz össze vissza dolgokat? Téged sem az eszedért szeretnek 🤣
okt. 23. 10:43
 54/58 A kérdező kommentje:
#52 igen, mivel van egy nő, aki ölelgetés után zöld utat lát, ezért minden nő egy számító k.rva. Ühüm. Értem. Abszolút logikus.
okt. 23. 11:28
 55/58 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy kxrva? Te mirol beszelsz? Csak ram volt kattanva.
okt. 23. 12:01
 56/58 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked van párod?
dec. 5. 14:35
 57/58 anonim ***** válasza:
Mert ha egyikre sem gondolod azt, akkor hamar átkerülsz a "lúzer, balfék, nyápic" kategóriába a környéken.
dec. 5. 14:40
 58/58 anonim ***** válasza:
62%
Férfi vagyok, sajnos sokan vannak ferfi társaim közt akik és sajnos egyre jellemzőbb, hogy segg buták...
dec. 5. 22:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!