Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy, hogy a jelenkor standardjai szerint egy abszolút omega hím, viszont egy múltbeli korban (főként 1900-as, 1800-as évek) kifejezetten jó pasi lenne?
80
Nem annak kell orvoshoz fordulnia aki tisztán lát. Egy dolog, hogy te elfogadod a jelenlegi állapotot, erkölcsi színvonalat, de az nem azt jelenti, hogy normális vagy hanem azt, hogy gyáva megalkuvó vagy!
Miért vagyok gyáva megalkuvó? Nem én rinyálok, hogy nem kapok puncit - amúgy se kéne, mert hetero vagyok - hanem ti.
A saját erkölcsi szabályaim szerint élek, magamnak és a lelkiismeretemnek felelek. Nem járok ilyen helyekre és nem részegedek le sehol. Alapból a hangos diszkók nem az én helyem. Engem meg miért zavarjon, hogy más szeret odajárni?
Erkölcscsőszködj magad felett.
86
Ja nyilván mert te kapsz fütyit akkor bölcsen oktatgatsz másokat és a jelen világ morális lecsúszottsága egy kicsit sem aggaszt. De azok a mocskos incelek csak dögöljenek meg amiért ezt felhozzák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!