Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már lehetetlen nyílt téren leszólítani a csajokat? Mikor mindegyikük fejhallgatóban nyomul?
Azt vettem észre, hogy utcán/parkban/tömegközlekedésen szinte minden csajon ott a fej/fülhallgató, pluszban a napszemüveg. Az ember gyereke meg ugye nem szólít le olyan csajt, akivel a szemkontaktust sem vette fel, meg amelyik csaj meg sem hallaná már a köszönését sem.
Így viszont utcán kb. nincs kihez odamenni ismerkedési célzattal.
Ez az utcán leszólítás ez régen se működött, ez egy mítosz. Valami közeg kell, valami bizalmi környezet. Egy utcánál jobban sebezhető az 'áldozat' ezért nyilván nem lesz nyitott. Ezért sem értem azokat akik erre mennek rá. Full gáz. Nekem pasiként is fura lenne ha egy nő odajönne az utcán. Az utca arra van hogy A-ból B-be jussunk. Nézni lehet de az nem az a közeg ahol ismerkedünk.
Ennyi erővel akkor a lakásunkba is bekopoghatnak vagy mi?
Minden fiún is ott van, jó dolog zenét hallgatni, ki kéne próbálnod:3
Tömegközlekedésen amúgy már elvből se tudom mit akarsz, mennek valahova, mindenki ideges mert fingszag van, rángat a busz, a villamoson verekednek a csövesek, a metrón meg lófszt se hallasz(nem kell hozza zene) Nem egy leányálom 1. randi az a valszeg max 10 perc amíg leszállhat, ha meg az a nagy terv hogy leszállsz vele és követed, akkor meg tökjó talizhatsz pár cuki rendőrnővel az örsön.
Egy jó tanács, az "utcán ismerkedés" jobban megy ha a sarokra állsz <3
Gyakorlatilag igen, de nem a fejhallgató miatt. A lányok is általában tudják, hogy fejhallgató van rajtuk és ha beszélni akarnak valakivel, akkor le kell venniük addig.
Viszont egyre többen gondolkodnak úgy, hogy ha megszólítok valakit az utcán, akkor nekem csak az az egy célom lehet, hogy megerőszakoljam az illetőt a következő 5 másodpercben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!