Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak a férfiak, hogy a Tinderen lehetetlen bármit is csinálni?
2 szelfivel vagyok csak fent, aztán napi több matchem van és nők is írnak rám. 21F
De úgyis azt fogjátok mondani, hogy kamu. Tessék, 99+ lájk.
Talán ne horgászós meg feszítős képekkel legyetek fent, meg ne cringe bemutatkozó szöveggel.
Ezaz légy büszke arra, hogy ennyi match lett. Egó növelésre tökéletes. És mire mentél vele?
Fogadjunk, hogy egyikkel se lett több, mint 2 randi. :) Feleség jelölt van? Nincs úgye? :)
Gondolom erre recsizik éppen hogy hány lájkja van
Hát azt mondom ha ez az öröme, élvezze.
Ha dughatna is csajokat tutira nem itt osztaná az észt hanem a csajokkal törődne
Sok minden múlik a szerencsén, van-e előfizetés, a genetikán, a szűrőkön, mióta van meg a profil, algoritmus stb.
Mostani (hímnemű :D) páromat társkeresőről szedtem, Bumble-ről egészen pontosan. Ugyanolyan profillal volt fent mindkét portálon, ugyanazokkal a képekkel, egyik sem volt cringe és vállalhatatlan, jól nézett rajtuk ki (legalábbis sztem). Tinderen 7 év alatt 3 matche volt, Bumble-ön konstans / napi volt 20, és ebből volt kb. 10, ahol elkezdődött a levelezés, volt több randi is.
Így mégiscsak, Tinderen nehezebb, legalábbis az ő tapasztalata szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!