Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az olyan nő,aki azért nem talál társat,mert extrém túlsúlyos?

Figyelt kérdés

Szerintem az ilyen nőkre is van "kereslet",vagy nem igazán?

Mekkora hátrány a nagy túlsúly a társtalálásban?

okt. 18. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%

"A kövér nők csúnyák?"

Van ez a szintezéses cucc, régebben sokat belinkelték. Ott az volt, hogy kövér nő 3-asnál jobb nem lehet, az arca nem számít.

Voltam elhízva, senkinek nem tetszettem. De én ezen soha nem csodálkoztam.

Szerintem a férfiaknál még azok, akik vékony és szép lányokkal vannak, azok sem elégedettek, mert mindenkinek a legfeszesebb mell, legkerekebb fenék, legjobb alak kell, és abból a világon mindig egy van.

Olyat párt biztos bárki tud találni, aki nagyon rottyon van lelkileg, és inkább van egy szar kapcsolatban, mint egyedül, mert az is emberi kapcsolat/szó, de hát nem mindenki akar ilyenben élni.

okt. 18. 18:20
 12/14 gabor49 ***** válasza:
17%
akkor keress magadnak már végre olyan gusztustalan nőt minthogy allandoan ide irogatsz
okt. 19. 04:42
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
#12 Mindenki azt ír ide amit akar ugye ebben a híres nagy szabadságban.
okt. 19. 07:49
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Zsiros zsirgmbocueket a fetises beteg ferfiak preferaljak tobbnyire es sokan letagadjak ..
okt. 23. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!