Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a csúnyanős kérdések és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a csúnyanős kérdések és válaszok tényleg kamuk?

Figyelt kérdés

Találkozott bàrki egyetlen valós normális felhasznàlóval?

Én eddig csak átverős emberekkel talàlkoztam, kommentben nem szàmìt a pénz a külső majd az első kérdései kb hogy mi a foglalkozásod, hogy nézel ki oké kìvàncsisàg na és benne lehet egy alap ismerkedésben viszont amikor jön a vàlaszom hogy nem vagyok diplomás valóban nem nézek ki jól nincs további vàlasz. Nincs baj azzal ha nem jövökbe vagy a normàlis min àtlagos pasi a nyerő de akkor ne ìrjonak olyasmit hogy jaj nàlam még ők sem próbàlkoznak jaj csak a modellek kellenek stb.

Momdjuk kétlem hogy egyetlen (ronda,csúnyanő)kérdező/kommentelő valós lenne az az nő vagy olyan nő akire hivatkozik.

okt. 17. 06:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"egy szimpla haverkodásnál is hamar téma lesz."

"Ha egy új barátunkról beszélünk nekik, sosem a lényeges dolgok felől kérdezősködnek. Sosem azt kérdezik: "Milyen a hangja?" "Mik a kedves játékai?" "Szokott-e lepkét gyűjteni?" Ehelyett azt tudakolják: "Hány éves?" "Hány testvére van?" "Hány kiló?" "Mennyi jövedelme van a papájának?" És csak ezek után vélik úgy, hogy ismerik. Ha azt mondjuk a fölnőtteknek: "Láttam egy szép házat, rózsaszínű téglából épült, ablakában muskátli, tetején galambok..." - sehogy sem fogják tudni elképzelni ezt a házat. Azt kell mondani nekik: "Láttam egy százezer frankot érő házat." Erre aztán fölkiáltanak: "Ó, milyen szép!"

Undorító, hogy ez mennyire igaz. Minden emberre szinte.

okt. 17. 10:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Most akkor mi a kérdés tulajdonképpen?

Én is létezem, nem vagyok kamu, de sosem írok vissza senkinek, és szó sem lehet ismerkedésről.

Annyit kell csak (f)elismerni, hogy aki itt, ezen az oldalon nyitott ismerkedésre vagy kifejezetten ő kezdeményezi - pláne, ha nő és azon belül is ronda nő -, azzal jó eséllyel valami nem stimmel.

okt. 17. 10:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
okt. 17. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!