Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs csúnya nő csak kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs csúnya nő csak kevés alkohol?

Figyelt kérdés

Eddig mindig csak részeg férfiak próbàlkoztak nálam. Józan férfiaknak làthatatlan vagyok.

Szerintetek is van igazsàg ebben a népi szólàsban?

2024. jún. 11. 12:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Mutass privátban egy képet magadról és kiderül.
2024. jún. 11. 12:40
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
De van csúnya nő. Társkeresőn nézz körül :D Ott tényleg szinte csak azok maradtak :D
2024. jún. 11. 12:46
 3/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem voltam még tökrészeg, szóval passz. Bár nekem úgy dereng, mintha olvastam volna erről valami kutatást, ami cáfolta volna ezt, hogy ittas állapotban szebbnek látjuk a másikat.

Mindenesetre, én elfogadó vagyok. Már egy átlagos nőben is meg tudom látni a szépet. Sőt, még egy csúnyácskában is, mivel fiatal korban a nők többsége tud szexi lenni, ha rendbetesszük: smink, megfelelő ruha, hajfrizura, stb

Egy kifejezetten torz arcú nő, vagy extrém elhízott nővel azonban tökrészegen se akarnék együtt lenni. Ez biztos.

2024. jún. 11. 12:58
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Dehogyis nincs.Van sok,és még milyen önbizalommal😂
2024. jún. 11. 12:59
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
4#A nőkre is igaz általánossábban, minél rondább, annál nárcisztikusabb és toxikusabb :D
2024. jún. 11. 13:01
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Ez igaz lehet.

A szebb nők kedvesebbek. De erre Sasha Daygame (PUA körökben ismert) meg is adta a magyarázatot az egyik előadásában.

2024. jún. 11. 13:08
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

"Sőt, még egy csúnyácskában is, mivel fiatal korban a nők többsége tud szexi lenni, ha rendbetesszük: smink, megfelelő ruha, hajfrizura, stb"

Ez baromság, bocs. A sminket le kell mosni, a rongy lekerül, a haj nem lesz mindig olyan, mint a fodrász ajtaján kilépve. Marad a nyers valóság, azzal találkozol reggelente vagy egy átlagos szombat délután. Ha az ronda, akkor bszhatja szerencsétlen nő...

Kérdező, jól megszívhattad te is. Én is, ismerős a jelenség, levegő vagyok, de ha betenném a lábam valamelyik helyi kocsmába, egyből élete szerelme lennék a lecsúszott, zülött, többnyire apámkorú törzsvendégeknek.

2024. jún. 11. 13:08
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan már, a ki tudja, hány jó csajjal valszeg ez a helyzet, amit leírtál. Tök jól néz ki, de ha lekerül a smink, ruha, szétmegy a haja, stb. akkor előnytelenebbül néz ki.

De erre a válaszom az, hogy na és aztán?

Nem lehet mindenki természetes szépség. Ha valakiből szép nőt lehet varázsolni, az már jó.

2024. jún. 11. 13:14
 9/17 anonim ***** válasza:
9%
8: Hát azért nem... Legalábbis egy nem "mindegy, csak lyuk legyen" hozzáállású férfinak nem. Ha a nő natúran, a zuhany alól kilépve visszataszító, és csak rengeteg optikai tuning árán lesz vállalható, az nem jó, hanem az nagyon gáz. Azt már meg sem lehet említeni, hogy nem mindenkiből lehet még így sem kihozni valamit.
2024. jún. 11. 13:20
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Van csúnya nő is, meg kevés alkohol is 😂😂😂
2024. jún. 11. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!