Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs csúnya nő csak kevés alkohol?
Eddig mindig csak részeg férfiak próbàlkoztak nálam. Józan férfiaknak làthatatlan vagyok.
Szerintetek is van igazsàg ebben a népi szólàsban?
Nem voltam még tökrészeg, szóval passz. Bár nekem úgy dereng, mintha olvastam volna erről valami kutatást, ami cáfolta volna ezt, hogy ittas állapotban szebbnek látjuk a másikat.
Mindenesetre, én elfogadó vagyok. Már egy átlagos nőben is meg tudom látni a szépet. Sőt, még egy csúnyácskában is, mivel fiatal korban a nők többsége tud szexi lenni, ha rendbetesszük: smink, megfelelő ruha, hajfrizura, stb
Egy kifejezetten torz arcú nő, vagy extrém elhízott nővel azonban tökrészegen se akarnék együtt lenni. Ez biztos.
Ez igaz lehet.
A szebb nők kedvesebbek. De erre Sasha Daygame (PUA körökben ismert) meg is adta a magyarázatot az egyik előadásában.
"Sőt, még egy csúnyácskában is, mivel fiatal korban a nők többsége tud szexi lenni, ha rendbetesszük: smink, megfelelő ruha, hajfrizura, stb"
Ez baromság, bocs. A sminket le kell mosni, a rongy lekerül, a haj nem lesz mindig olyan, mint a fodrász ajtaján kilépve. Marad a nyers valóság, azzal találkozol reggelente vagy egy átlagos szombat délután. Ha az ronda, akkor bszhatja szerencsétlen nő...
Kérdező, jól megszívhattad te is. Én is, ismerős a jelenség, levegő vagyok, de ha betenném a lábam valamelyik helyi kocsmába, egyből élete szerelme lennék a lecsúszott, zülött, többnyire apámkorú törzsvendégeknek.
Ugyan már, a ki tudja, hány jó csajjal valszeg ez a helyzet, amit leírtál. Tök jól néz ki, de ha lekerül a smink, ruha, szétmegy a haja, stb. akkor előnytelenebbül néz ki.
De erre a válaszom az, hogy na és aztán?
Nem lehet mindenki természetes szépség. Ha valakiből szép nőt lehet varázsolni, az már jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!