Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs csúnya nő csak kevés alkohol?
Eddig mindig csak részeg férfiak próbàlkoztak nálam. Józan férfiaknak làthatatlan vagyok.
Szerintetek is van igazsàg ebben a népi szólàsban?
Hát ha a nő natúran, a zuhany alól kilépve visszataszító - így ezekkel a szavakkal, - akkor szép nőt sem lehet belőle csinálni.
A szépség egy adottság. Rumer Willis külsején valószínűleg a legjobb sminkesek, stylist-ok, fodrászok dolgoztak, még sem tudtak belőle szép nőt varázsolni. Annyira tudták csak rendbe tenni, hogy legyen egy normális megjelenése, de nem lett szép.
Na most, ha egy előnytelen külsejű csajt tényleg széppé lehet varázsolni sminkkel, fodrásszal stb., akkor az ugyan lehet, hogy nem lesz szép a zuhany alól kijőve, de visszataszító sem. Annak a csajnak ugyanis van annyi adottsága szépségre, hogy legalább megfelelően rendbetéve az legyen.
Ez meg szerintem szuper.
"Nem lehet mindenki természetes szépség. Ha valakiből szép nőt lehet varázsolni, az már jó"
Elég belepillantani ezekbe a videókba, hogy a sminkkel mennyit lehet csalni!
Csakhogy azt a nap végén le kell mosni!
Te szeretnéd látni a valóságot?
Mondom ezt csúnya nőként.
13: Azt is tegyük hozzá, hogy ilyen sminket már nem mindenkinek a bőre/arca tolerál. Aki annyira érzékeny, hogy egy egyszerű szempillaspirálból sem talál olyat, ami ne "bántaná", az ennyi vakolatba szinte belepusztul, és a bőre úgy 30 éves korára teljesen kuka lesz.
De amúgy is élhetetlen minden áldott nap hajnalán ezt elkészíteni, aztán viselni majdnem lefekvésig (mert ugye nem elég munkahelyen a kollégáknak/ügyfeleknek, hanem otthon a pasinak is szépnek kellene lenni...).
Nézem a videót, és percenként írom a véleményem.
0:02 min - ez a csaj nem csúnya, csak a bőre szörnyen pattanásos. Smink nélkül szerintem helyesebb.
0:19 min - ez meg kifejezetten szép nő. Nincs is szüksége sminkre.
0:32 min - mivel ez molett nő, így nekem sminkkel sem jön be.
0:53 min - ugyanaz igaz rá, mint az előzőre
1:10 min - megint egy szép nő, akinek nem kell smink.
2:01 min - na, ez már csúnyácska nő, aki nem szimpatikus. Bár, hogy bevállalnám-e, az a testétől függne. A grimaszok idegesítőek, amiket vág. A sminkje sajna nem lett jó, túl műnek néz ki.
2:21 min - tök átlagos csaj. De jobb, mint az előző. Jaj, inkább ne tett volna fel sminket. xD
2:37 min - ez egy átlagos nő, de nem rossz, van benne valami vonzó, bevállalnám. Sajnos a sminkje nem lett jó, jobban meg lehetett volna csinálni.
2:52 min - na, ő kifejezetten csúnya smink nélkül. Molett, de ha legalább hosszú lenne a haja, az javítana rajta. Bár amint látom, szegény kopaszodik is. A sminkeléssel bohóckodik egy sort, de amikor komolyan meg van csinálva, akkor valóban szebb lett, elismerem, De! Ott is van rajta hosszú haj (paróka?). Neki le kellene fogyni + hosszú haj kellene rá.
3:25 min - őt már láttam, nem? alapvetően ő sem rossz, egy átlagos nő. A sminkje jó lett. De ha mellettem ébredne smink nélkül nem bánnám.
3:44 min - na, ő kifejezetten olyan nő, aki sminkkel jól néz ki, de amúgy (szerintem) csúnyácska.
4:13 min - őt már láttam 2:37-nél, és 3:25-nél. Bár ez a smink most jobb lett. Kövezzetek meg, de ez a csaj nekem smink nélkül is vonzó xD
4:34 min - szegénykének csúnya bőrhibája van, de amúgy nem rossz ő sem, sőt helyes lány.
5:36 - nem az esetem. Sőt, nem szép. De azért nem is torz. Sminkkel viszont jól néz ki. Bevállalnám. 😅
6:38 - hű, hát ő már öregesnek is tűnik, szóval nálam kizáró ok. De visszanézve, szerintem szándékosan öregíti magát, hogy annál nagyobb legyen a meglepetés majd. Viszont eszméletlen az átváltozás! Ő a leglátványosabb.
Szerintem ő tipikus példa arra, hogy ha egy átmulatott éjszaka után kefélnék egy ilyen nővel, akkor reggel, ha mellette kelnék, bizony megijednék, hogy ki ez az öregasszony.
Igen tanulságos videó volt.
Nincs csúnya nő... Csak túl sok válogatás és a chadekre várás
Unalmas a nyavajgásotok, másoknak valódi problémáik vannak, pl. férfiként valóban nem kellenek a kutyának sem. Nem magamról beszélek, mert ilyen önértékelési zavaros cicababákra nincs igényem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!