Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig érdemes várni egy nő válaszára társkeresőn?
Figyelt kérdés
Ma 14.00-kor matcheltünk és írtam neki. “Szia XY, hogy telt a napod? :) “ azóta eltelt néhány óra és egyelőre semmi válasz.
28F
okt. 15. 18:55
11/23 anonim válasza:
14 valószínűleg szivat,két bacás közt arra élvezkedik hogy huzza az agyad,majd semmibe vesz
12/23 anonim válasza:
Soha nem írtam "szia mizu, hogy vagy, hogy telt a napod-at". Az eredmény 13 randi, 3 kapcsolat plusz 5 lazább dolog
13/23 anonim válasza:
Azért húzott jobbra, mert gondolom arra számított, hogy ismerkedni akarsz, nem pedig dögunalmas, semmitmondó smalltalkot folytatni, mert unatkozgatsz. Nyilván olyannak fog válaszolni, aki tényleg érdeklődik, lehet vele beszélgetni.
14/23 anonim válasza:
12 ha el se olvassák a nők az üzenetem,honnan tudják mit írok?
15/23 anonim válasza:
Ha a nők nagy ritkán ráírnak fērfiakra,ők se kreativan írnak,az ugye nem baj?
16/23 anonim válasza:
Azért a "hogy telt a napod" -nál kicsit jobban is megerőltetheted magadat.
24 óránál többet nem érdemes várni a válaszra, utána nyugodtan törölheted.
17/23 anonim válasza:
Te figyelj már... Ez a Szia hogy telt a napod volt a legjobb amit ki tudtál izzadni magadból? Tudod hány száz ugyanilyen üzenetet kap nap mint nap? 🤣🐑
18/23 A kérdező kommentje:
Természetesen nem kaptam választ. 🙃 Csak tudnám, hogy akkor minek húz jobbra? Lehet csak szelektál?
okt. 16. 07:37
19/23 anonim válasza:
Azért mert azt hitte értelmesebb üzenetet kap tőled. Felfogod végre?
20/23 anonim válasza:
Ha olyan nagyon bejönnél neki külsőre, akkor egy ilyen nagyon gagyi nyitóüzenetre is válaszolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!