Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi ideig érdemes várni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig érdemes várni egy nő válaszára társkeresőn?

Figyelt kérdés

Ma 14.00-kor matcheltünk és írtam neki. “Szia XY, hogy telt a napod? :) “ azóta eltelt néhány óra és egyelőre semmi válasz.

28F

okt. 15. 18:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
19%
14 valószínűleg szivat,két bacás közt arra élvezkedik hogy huzza az agyad,majd semmibe vesz
okt. 15. 19:39
 12/23 anonim ***** válasza:
78%
Soha nem írtam "szia mizu, hogy vagy, hogy telt a napod-at". Az eredmény 13 randi, 3 kapcsolat plusz 5 lazább dolog
okt. 15. 19:41
 13/23 anonim ***** válasza:
59%
Azért húzott jobbra, mert gondolom arra számított, hogy ismerkedni akarsz, nem pedig dögunalmas, semmitmondó smalltalkot folytatni, mert unatkozgatsz. Nyilván olyannak fog válaszolni, aki tényleg érdeklődik, lehet vele beszélgetni.
okt. 15. 19:51
 14/23 anonim ***** válasza:
15%
12 ha el se olvassák a nők az üzenetem,honnan tudják mit írok?
okt. 15. 19:53
 15/23 anonim ***** válasza:
32%
Ha a nők nagy ritkán ráírnak fērfiakra,ők se kreativan írnak,az ugye nem baj?
okt. 15. 19:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért a "hogy telt a napod" -nál kicsit jobban is megerőltetheted magadat.

24 óránál többet nem érdemes várni a válaszra, utána nyugodtan törölheted.

okt. 15. 20:47
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
Te figyelj már... Ez a Szia hogy telt a napod volt a legjobb amit ki tudtál izzadni magadból? Tudod hány száz ugyanilyen üzenetet kap nap mint nap? 🤣🐑
okt. 16. 07:33
 18/23 A kérdező kommentje:
Természetesen nem kaptam választ. 🙃 Csak tudnám, hogy akkor minek húz jobbra? Lehet csak szelektál?
okt. 16. 07:37
 19/23 anonim ***** válasza:
90%

Azért mert azt hitte értelmesebb üzenetet kap tőled. Felfogod végre?

okt. 16. 08:55
 20/23 anonim ***** válasza:
52%
Ha olyan nagyon bejönnél neki külsőre, akkor egy ilyen nagyon gagyi nyitóüzenetre is válaszolna.
okt. 16. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!