Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi ideig érdemes várni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig érdemes várni egy nő válaszára társkeresőn?

Figyelt kérdés

Ma 14.00-kor matcheltünk és írtam neki. “Szia XY, hogy telt a napod? :) “ azóta eltelt néhány óra és egyelőre semmi válasz.

28F

okt. 15. 18:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
1-2 nap.
okt. 15. 18:57
 2/23 anonim ***** válasza:
79%

Sosem tudhatod ki fog vagy nem fog visszaírni,

de nagyban növelnéd az esélyét, ha nem ilyen sablon kérdéssel nyitnál.

okt. 15. 18:57
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell várni. Addig irogatsz másokkal, ő meg vagy ir egyszer vagy nem.
okt. 15. 18:58
 4/23 anonim ***** válasza:
45%
Miért kell az a nyomorult szmájli a végére?
okt. 15. 18:59
 5/23 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen debil kérdésekre (hogy vagy, hogy telt a napod és társai) sosem válaszoltam, vagy ignoráltam vagy töröltem, akárhogy nézett ki a pasi. Ez annyira kínos, hogy a nők összes libidója és ismerkedési hajlandósága elszáll. Ja, nesze egy szmájl: 👎
okt. 15. 19:20
 6/23 anonim ***** válasza:
51%

Hogy telt a napodra én nem válaszolok.

Egy vadidegennek fogom majd elkezdeni mesélni?!

okt. 15. 19:21
 7/23 anonim ***** válasza:
31%
A férfinak az első üzenetbe lekell nyűgözze a nőt,regényt irni,semmi sablon szöveg,ha én is kapnék napi 500 üzenetet én is azthinném aranyból van a carom is
okt. 15. 19:22
 8/23 anonim ***** válasza:
36%
Attól mert egy férfi nem szépfiú,még nem nyomi.Azt hogy szórakoztassák őket,azt a nők várjâk el
okt. 15. 19:33
 9/23 A kérdező kommentje:
Szerintem ebből nem lesz válasz. Csak tudnám, hogy akkor minek húzott el jobbra. Amúgy környékbeli csaj, minden helyi nagymenő vadászik rá, igen jó csajnak számít
okt. 15. 19:34
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vess keresztet. Nem fog válaszolni.

okt. 15. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!