Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes volna fake képekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes volna fake képekkel megpróbálkozni társkeresőn?

Figyelt kérdés

Nem teljesen kamu képek, csak olyan, ahol ráfotosoppolom a fejem egy ilyen címlapfotó minőségű képre, meg egy kicsit belenyúlok a fejembe itt-ott (igazából nem jobban, mint amit a nők csinálnak a sminkkel, meg a szépítő filterekkel).

Szóval mondjuk valami menő tengerparti helyen pózolós képre rátenném a fejem felturbózva, de azért nagyjából felismerhető maradnék.

Sajnos a saját unalmas szelfijeimmel nem sokra megyek ezeken az appokon, nagyon-nagyon ritkán van match, az is olyan nőkkel, akik általában jóval a saját szintem alatt vannak.

Mi a véleményetek erről?

Egyáltalán volna értelme? Vagy ha csak egy picit vagyok jóképűbb az átlagnál, akkor a körítés felturbózása sem segítene, mert a fejem nem elég dögös a tinderhez?

Van valakinek ezzel tapasztalata?

szept. 25. 19:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Hat nem tudom, en szemely szerint nem csinalnek hulyet magambol. Az ilyen kepeket konnyu kiszurni. Aztan nemcsak egy nem
szept. 25. 19:44
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Hoppa elszaladt a valasz..

Szoval nemcsak nemkivanatos szemelykent leszel elkonyvelve, hanem egy kamuzos szelhamoskent is.

szept. 25. 19:45
 3/25 A kérdező kommentje:

A SEMMINÉL az is jobb. 😬

szept. 25. 19:52
 4/25 anonim ***** válasza:
94%
Akkor ezek szerint nem is akarsz rendes parkapcsolatot, csak szorakozni es masok agyat huzni.
szept. 25. 19:54
 5/25 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz. Akkor nem a saját képeimet raknám ki.

Találkoztam olyan nőkkel (2 ilyen volt), akikre a képek alapján abszolút nem lehetett ráismerni. Mégcsak nem is hasonlítottak a felrakott képekre. Ha nem ők jöttek volna oda hozzám, akkor azt gondoltam volna, hogy átvertek és nem is jöttek el a randira, mert nem ismerem fel őket!

Na ezek után kezdtem el gondolkozni a kamuzás lehetőségén. Ráadásul én felismerhető maradnék.

szept. 25. 19:59
 6/25 anonim ***** válasza:

4.

Ha ronda, akkor igazi képpel 0% esélye van. Így meg talán 0,1%. A remény az remény. Ha elég jó manipulátor, akkor elérheti, hogy megkedvelje a nő, addig amíg nem mutat képet vagy kamuval operál.

Nekem ez a taktika bejött anno, igaz nem kamu kép volt, hanem semmilyen. A valóságtól menekült volna és sosem jutok el addig se a szerelmi életben, mint így. Nem túl nemes dolog, de az élet maga se az erények sziporkázásáról szól, hanem az ügyeskedésről, a taktikázásról.

szept. 25. 19:59
 7/25 anonim ***** válasza:

Nem érdemes kamuzni.

Mi a fenének matchcselsz olyanokkal, akiket szinted alattinak tartasz......

szept. 25. 20:09
 8/25 anonim ***** válasza:
Kerdezo, neked tetszett amikor atdolgozott kepekkel ismerkedtek veled a nok? Nem ugye? Akkor mibol gondolod, hogy te majd nagy sikereket ersz el?
szept. 25. 20:11
 9/25 anonim ***** válasza:
3%

csaxólok hogy a csajok 99,99 százalékban ferdítenek és hazudnak .

már az is egy ferdítés ahogy kilónyi sminket és vakolatot raknak magukra tehát nem az eredeti arcukat mutatják akkor meg miről beszélünk

szept. 25. 20:13
 10/25 A kérdező kommentje:

Nem matchelek olyanokkal. Igazából match az 0 van. Lájk jön 1-2 olyanoktól, akik szint alattiak.

A nők többsége pontosan ugyanezt csinálja.

Pl. a kövér nők zöme soha nem rak fel egész alakos képet, vagy animés avatárt rak be profilképnek. Agyon vannak sminkelve és filterezve.

És gyanítom hogy érnek el sikereket ezzel.

szept. 25. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!