Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes volna fake képekkel megpróbálkozni társkeresőn?
Nem teljesen kamu képek, csak olyan, ahol ráfotosoppolom a fejem egy ilyen címlapfotó minőségű képre, meg egy kicsit belenyúlok a fejembe itt-ott (igazából nem jobban, mint amit a nők csinálnak a sminkkel, meg a szépítő filterekkel).
Szóval mondjuk valami menő tengerparti helyen pózolós képre rátenném a fejem felturbózva, de azért nagyjából felismerhető maradnék.
Sajnos a saját unalmas szelfijeimmel nem sokra megyek ezeken az appokon, nagyon-nagyon ritkán van match, az is olyan nőkkel, akik általában jóval a saját szintem alatt vannak.
Mi a véleményetek erről?
Egyáltalán volna értelme? Vagy ha csak egy picit vagyok jóképűbb az átlagnál, akkor a körítés felturbózása sem segítene, mert a fejem nem elég dögös a tinderhez?
Van valakinek ezzel tapasztalata?
Hoppa elszaladt a valasz..
Szoval nemcsak nemkivanatos szemelykent leszel elkonyvelve, hanem egy kamuzos szelhamoskent is.
A SEMMINÉL az is jobb. 😬
Ez nem igaz. Akkor nem a saját képeimet raknám ki.
Találkoztam olyan nőkkel (2 ilyen volt), akikre a képek alapján abszolút nem lehetett ráismerni. Mégcsak nem is hasonlítottak a felrakott képekre. Ha nem ők jöttek volna oda hozzám, akkor azt gondoltam volna, hogy átvertek és nem is jöttek el a randira, mert nem ismerem fel őket!
Na ezek után kezdtem el gondolkozni a kamuzás lehetőségén. Ráadásul én felismerhető maradnék.
4.
Ha ronda, akkor igazi képpel 0% esélye van. Így meg talán 0,1%. A remény az remény. Ha elég jó manipulátor, akkor elérheti, hogy megkedvelje a nő, addig amíg nem mutat képet vagy kamuval operál.
Nekem ez a taktika bejött anno, igaz nem kamu kép volt, hanem semmilyen. A valóságtól menekült volna és sosem jutok el addig se a szerelmi életben, mint így. Nem túl nemes dolog, de az élet maga se az erények sziporkázásáról szól, hanem az ügyeskedésről, a taktikázásról.
Nem érdemes kamuzni.
Mi a fenének matchcselsz olyanokkal, akiket szinted alattinak tartasz......
csaxólok hogy a csajok 99,99 százalékban ferdítenek és hazudnak .
már az is egy ferdítés ahogy kilónyi sminket és vakolatot raknak magukra tehát nem az eredeti arcukat mutatják akkor meg miről beszélünk
Nem matchelek olyanokkal. Igazából match az 0 van. Lájk jön 1-2 olyanoktól, akik szint alattiak.
A nők többsége pontosan ugyanezt csinálja.
Pl. a kövér nők zöme soha nem rak fel egész alakos képet, vagy animés avatárt rak be profilképnek. Agyon vannak sminkelve és filterezve.
És gyanítom hogy érnek el sikereket ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!